Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Triangelbikini's: zomers en vrouwelijk!

Als je niet weet wat voor bikini je moet kopen voor de zomer van 2014, ga dan voor een triangelbikini. Een triangelbikini is zomers, vrouwelijk, sexy, speels en ook heel erg fashionable. Met een triangelbikini ben je zeker van je zaak en speel je op safe, terwijl het er niet uitziet alsof je op safe speelt...

 

Door een triagelbikini te kiezen zit je zeker goed. Wil je toch net iets anders dan alle andere meiden op het strand? Kies dan een stoere print of een bikini met heel veel details. Kies vooral een bikini die bij je persoonlijkheid past! Ben je een beetje luidruchtig? Ga dan voor een stoere bikini vol felle kleurtjes met een prachtige print. Ben jij een lief meisje die houdt van roze? Ga dan voor een bikini in verschillende tinten roze met schattige details. 

 

 

Ben jij ook zo gek op traingelbikini's? Ze zijn vrouwelijk en sexy, ze laten alle prachtige delen van je lichaam op z'n best naar voren komen! Pas wel op: met een grote boezem kan een triangelbikini niet de beste voor je zijn! Een halterbikini biedt dan waarschijnlijk meer stevigheid, zodat jouw lichaam perfect uitkomt! 

 

 

zaterdag 18 januari 2014
Esther
Triangelbikini's, vrouwelijk, sexy, speels