Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Trends in dames badmode

De zon begint af en toe al lekker te schijnen en de zomer komt heel dichtbij! Dit seizoen zullen er verschillende trends zijn, waarvan wij je graag op de hoogte stellen. We willen er natuurlijk wel zeker van zijn dat we er hip, modieus en zelfverzekerd bij lopen! Hieronder zijn de leukste en meest belangrijke trends voor je op een rijtje gezet. De trends van aankomende zomer zijn allemaal terug te vinden in de uitgebreide collectie van V&D, dus neem na het lezen snel een kijkje!

Trend #1: De crop top bikini met hoge nek

Een nieuwe erg leuke opkomende trend, die we  dus ook steeds vaker zullen gaan zien, is de bikinitop die aansluit tot aan je nek. De bikinitop is een combinatie van een bikini en een crop top, heel erg trendy! De bikini lijkt in eerste instantie niet de beste optie wanneer je als doel hebt om lekker bij te bruinen. Echter, de bikinitop is perfect voor dagen waarop je meer wilt dan alleen zonnen. De bikini zal uitermate schattig staan en je zult er supermodieus bij lopen op het strand. De ideale manier op je leuke stijl aan iedereen te laten zien!       Bikini top hoge nek                 

 

Trend #2: Super hippe retro zwemkleding
 
Retro stijl De retro trend komt weer helemaal terug! Wat houden we er toch van! Je ziet deze gave stijl uit de jaren 50 terugkomen in allerlei categorieën, of het nu gaat om beauty, mode, of zwemkleding. De erg stijlvolle hoog getailleerde bikinibroekjes zullen deze hele zomer in de mode blijven. Dus je zult er de hele zomer hip maar ook zeer smaakvol bij lopen. De collectie retro bikini’s wordt steeds groter en groter. Er worden continu veel alternatieve modellen ontworpen. Zo zijn er al bikinibroekjes met een nog hogere taille of met compleet nieuwe dessins ontworpen. Er zijn bijvoorbeeld modellen met schattige modieuze prints maar ook met heel gave studs! 
 
 

Trend #3: De bikinitop met schattige plooien 

De bikinitop met plooien wordt de volgende meisjesachtige trend  van dit seizoen wat betreft zwemkleding. De top staat extreem schattig, vrouwelijk en vrolijk! De bikini is heel luchtig en eenvoudig waardoor ze super comfortabel zit. Er zijn veel unieke ontwerpen! Er zijn bikini’s met allerlei verschillende leuke motiefjes en prints in de retro stijl, die immers ook helemaal in is dit seizoen.  Bikini top schattige plooien

 

Trend #4: Vrouwelijke bikinitops met ruches en franjes
 
Bandeau bikini franjes

Een andere extreem vrouwelijke trend dit seizoen is de bikinitop met ruches of franjes. De schattige en mooie details geven de bikinitop veel extra’s. De ruches en franjes maken de eenvoudig ontworpen bikinitop tegelijkertijd heel vrouwelijk, smaakvol en sexy! De bikinitop met ruches is vooral geschikt voor vrouwen met een kleinere cupmaat.

 
Trend #5: Verfijnde en elegante zwemkleding
 
Veel ontwerpers, zoals Mart Visser, zijn een compleet andere weg ingeslagen en gestart met het ontwerpen van zwemkleding voor vrouwen die het heel erg belangrijk vinden om zich smaakvol en elegant te kleden.  De bikini’s en badpakken zijn vooral voor vrouwen die iets meer eisen hebben en daarvoor ook gerust wat extra’s willen betalen. Je zult de zwemkleding niet dagelijks tegenkomen, omdat het niet geschikt is voor iedere vrouw. Modieuze sandalen met hoge hakken zijn een ‘must’ bij het dragen van deze mooie en chique badmode. De hakken zullen de outfit perfect afmaken en je zult er geweldig uitzien! De verfijnde en elegante badmode ontwerpen zijn te vinden in verschillende vormen en maten. De bikini’s en badpakken zijn verkrijgbaar in een mooie stijlvolle zwarte kleur. Bekijk de collectie badmode van Mart Visser!
 
 

 

maandag 1 juni 2015
Lisa Wolf
Trends, dames badmode, bikini's, badpakken, V&D, Mart Visser