Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Trends heren zwembroeken winter 2016 en 2017

Als man wil je er natuurlijk ook trendy bijlopen. Als je niet uitkijkt is de ene trend alweer aan zijn einde en loop je alweer in een zwemshort anno vorig seizoen. Helemaal niet erg vinden wij, maar ben je heel modebewust of ben je aan een nieuwe zwembroek toe, dan is het verstandig om de laatste modetrends eens in de gaten te houden. Er zijn altijd weer verrassende nieuwe designs op de markt die jou als man er toch even net ietsje blitser bij laat lopen dan de anderen. En zeg nou zelf, als man wil je toch ook tot je recht komen als je halfbloot in het zwembad loopt? We zetten hieronder de laatste trends voor je op een rijtje zodat je meteen kunt doorklikken naar jouw favoriete model. 

Ruitjesprint is het helemaal dit najaar

De houthakkers-aka ruitjesprint kan je niet missen deze herft/winter. We zien het dit seizoen bij heel veel modeshows voorbij komen. Je ziet het op jassen, tassen, overhemden, schoenen en natuurlijk ook op de zwemshorts terug! Je kan helemaal los gaan met deze trend, want  welke ruit je ook kiest en hoe je het ook draagt, het kan allemaal. Combineer bijvoorbeeld je geruite zwembroek eens met een geruit shirt in totaal andere tinten. Break out and feel free!
 
Trends heren zwembroeken winter 2016 en 2017Trends heren zwembroeken winter 2016 en 2017Trends heren zwembroeken winter 2016 en 2017

Army Fashion look

We zien deze trend ook terug in de vrouwenmode. Deze military look bestaat uit alle schakeringen natuurgroen en zandbruin zoals mosgroen, olijfgroen, kakigroen, beige en natuurlijk ook de welbekende camouflage print. Nee, hier mee zal je je zeker niet kunnen verbergen langs het water maar dat is natuurlijk ook helemaal niet de bedoeling. Erg cool zijn de zwembroeken in al deze schakeringen groen en bruin, maar ook de rustige varianten zijn om te smullen. Zien we jou hierin rondlopen deze winter?
 
Trends heren zwembroeken winter 2016 en 2017Trends heren zwembroeken winter 2016 en 2017Trends heren zwembroeken winter 2016 en 2017
 
Statement zwembroeken
 
Nu de temperaturen dalen, daalt waarschijnlijk ook je humeur. Daar hebben de modeontwerpers een slim trucje voor bedacht, de statement zwembroek! Deze opvallende zwemshorts met grote quotes en prints peppen je humeur helemaal op en leiden de aandacht naar je coole zwembroek in plaats van naar je gezicht die misschien niet altijd even blij kijkt. Alhoewel je waarschijnlijk alweer in een vrolijke bui bent door de combinatie warm water en helemaal in je element voelen in je stoere zwembroek. 

Trends heren zwembroeken winter 2016 en 2017Trends heren zwembroeken winter 2016 en 2017Trends heren zwembroeken winter 2016 en 2017
 
De oversized-stijl
Lekker losjes die oversized look, die niet alleen bij de vrouwen popi is maar ook zeker in de mannenmode helemaal hot is. Ervaar die heerlijke bewegingsvrijheid en comfort in een zwemshort die lekker losjes zit en die te verkrijgen zijn in de meest vette kleuren en dessins. Wij zijn in elk geval blij met deze oversized trend die weer helemaal terug is van weggeweest. Tip: wil je echt dat je zwembroek lekker oversized zit, koop ‘m dan een maatje groter!

Trends heren zwembroeken winter 2016 en 2017Trends heren zwembroeken winter 2016 en 2017Trends heren zwembroeken winter 2016 en 2017

De sportieve look

Wil je helemaal de WOW-effect deze winter, dan kies je voor een supersportieve zwembroek. Maar dan ook over de top sportief met strepen en surfdude-achtige details alsof je zo van een surfplank af komt stappen. Deze trend doet het heel goed bij de dames, die je vanaf de zijkant stiekem zullen begluren als jij een chille duik neemt van de duikplank. Dit soort zwemshorts zijn erg mooi in een opvallende kleur. Als je wilt opvallen dan raden we deze trend aan. Bovendien zal deze trend het altijd goed blijven doen, sportieve zwemshorts zien we elk jaar weer terug komen. 
 
begluren als jij een chille duik neemt van de duikplank. Dit soort zwemshorts is erg mooi in een opvallende kleur. Als je wilt opvallen dan raden we deze trend aan. Bovendien zal deze trend het altijd goed blijven doen, sportieve zwemshorts zien we elk jaar weer terug komen. Zie je jouw favoriet er al bij staan en wil je hem graag kopen? Klik dan op de afbeelding en je bent nog maar 1 stap verwijderd van een te gekke aankoop!begluren als jij een chille duik neemt van de duikplank. Dit soort zwemshorts is erg mooi in een opvallende kleur. Als je wilt opvallen dan raden we deze trend aan. Bovendien zal deze trend het altijd goed blijven doen, sportieve zwemshorts zien we elk jaar weer terug komen. Zie je jouw favoriet er al bij staan en wil je hem graag kopen? Klik dan op de afbeelding en je bent nog maar 1 stap verwijderd van een te gekke aankoop!begluren als jij een chille duik neemt van de duikplank. Dit soort zwemshorts is erg mooi in een opvallende kleur. Als je wilt opvallen dan raden we deze trend aan. Bovendien zal deze trend het altijd goed blijven doen, sportieve zwemshorts zien we elk jaar weer terug komen. Zie je jouw favoriet er al bij staan en wil je hem graag kopen? Klik dan op de afbeelding en je bent nog maar 1 stap verwijderd van een te gekke aankoop!
 
Zie je jouw favoriet er al bij staan en wil je hem graag kopen? Klik dan op de afbeelding en je bent nog maar 1 stap verwijderd van een te gekke aankoop!
 
 
vrijdag 28 oktober 2016
Roos
trends, najaar, zwembroeken, herenbadmode