Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Trends 2012: Uni kleuren

Je hoort de vogels weer fluiten, je komt buiten en je ruikt dat de lente eraan zit te komen. 10 graden boven nul, een heerlijke temperatuur vergeleken met een paar weken terug. Na een periode van stevige vorst en de spanning rondom de Elfstedentocht, begint het langzaam lente te worden. Dat betekent dat de garderobe ook weer aangepast moet worden op het mooie weer. Langzaamaan wordt de wintercollectie in de uitverkoop gegooid en wordt er plaats gemaakt voor de lente- en zomercollectie.
 

Om te vieren dat de lente eraan zit te komen, is het natuurlijk tijd om een trendy zonnebril en een hippe bikini aan te schaffen. We hebben voor jou de laatste trends op een rijtje gezet, zodat jij weer helemaal op de hoogte bent. Deze week schrijven we over de trend: uni kleuren.

 

 

 

Je ziet het op de catwalks bij de grote modehuizen en als je door de stad loopt word je vrolijk van alle opvallende kleuren in de etalages. Een van de grootste trends deze zomer zijn de uni kleuren. Vorige zomer zagen we het ook in een andere vorm en onder de naam ‘Color Blocking’. Je ziet dat hele grote vlakken kleuren worden gecombineerd. Een criterium is dan wel dat er geen prints op de vlakken staan. Combineer verschillende kleuren bikini’s voor jou eigen look. Ga jij met deze trend mee?

 

 


 

maandag 5 maart 2012
Nena
Bikini, trends, kleuren