Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Trend: gekleurde zwemshort

We praten samen al maanden over die, volgens ons, fijnste periode van het jaar. En als we de weerberichten geloven mogen we hier de komende dagen dan ein-de-lijk van gaan proeven! Het wordt namelijk met temperaturen van boven de 20⁰ echt even zomer in ons kikkerlandje. 

Heren trend

Nu ook het weer eindelijk beter meezit, wordt het wel echt tijd om die perfecte strandoutfit te scoren! Niet alleen voor de dames, maar ook voor heren valt deze keuze nog lang niet mee. Het aanbod is enorm, en het kan een lastige taak zijn hier een zwembroek tussenuit de vinden die trendy en modieus is, en ook nog eens aan jouw persoonlijke smaak voldoet! 
 
Eén van de trends die we het meeste terugzien blijft de effen gekleurde zwemshort. Deze trend zagen we vorige zomer al opkomen, en is dit jaar uitgegroeid tot de populairste zwemshort onder de heren. Het fijne aan deze trend is dat er voor bijna iedere man wel wat tussen zit. Ben je iemand die houdt van kleur en vind je het niet erg om op te vallen? Een fel gekleurde roze of gele zwemshort is echt iets voor jou! Ben je wat meer van het neutrale en tijdloze? Ook met bijvoorbeeld een donkerblauwe zwemshort ben jij dit jaar helemaal hip en trendy! 
 
Zwemshort
 
 Met welke kleur zwemshort ben jij aankomende zomer te spotten op de stranden?
 
woensdag 4 mei 2016
Jinke
zwemshort, zwembroek, trend, heren