Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Trend 2015: Boho chique

De trend Bohemian is het afgelopen jaar sterker teruggekomen dan ooit. En: we loved it! De trend is geïnspireerd op gypsy, ofwel: zigeuners. Veel zomerse invloeden, vrolijke maar rustige kleurtjes, mooie gebalanseerde printjes en vooral heel erg veel details. Om de volledige boho-look te creëeren heb je een bikini en heel erg veel sieraden nodig: that's all.  Zo heb je je eigen zomerse bohemian chique look. 

 

 

Als ik deze foto zie, word ik helemaal blij. Dit was absoluut mijn favoriet in 2014, en het zou zo maar weer een favoriete trend voor bikini's in 2015 kunnen zijn! Dat je hiermee zeker voor de dag kunt komen, lijkt me duidelijk. Hoe je dat doet? Je koopt een prachtige bikini met lekker veel details. Bijvoorbeeld één van de onderestaande: 

 

 

Combineer deze bikini's met enorm veel sieraden: ringen, armbandjes en kettingen. Het liefst in allerlei kleuren en materialen. 

 

Wat vind jij van deze bohemian look? Om hem helemaal af te maken, combineer je deze look met een mooie pareo of strandtuniek. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan de overzichten met populaire bikini's en tankini's; bikini 2015 en tankini 2015.

 

zaterdag 29 november 2014
Esther
Boho, bohemian, chique, trend 2015, stijl