Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Trend badmode 2014: bloemen!

Dit jaar nemen we veel trends mee van vorig jaar. Eén van deze trends die we meenemen is de bloemenprint. Voor de dames, maar ook voor de heren en voor de kids zien we de bloemen volop in de collecties verschijnen. Het is ook niet zo gek dat we juist deze trend meenemen van vorig jaar. Bloemen maken een zwemoutfit direct een stuk zomerser: in de goede kleurencombinatie zijn bloemen een echte must voor de komende zomer.

 

Update

De trend van vorig jaar is het komende seizoen wel een klein beetje aangepast. Dit jaar zijn er niet alleen de bloemenprints, maar ook de geborduurde bloemen, stoffen bloemen die er los opgenaaid zijn en kanten bloemen. Zo is de trend meegenomen en tegelijkertijd een beetje geüpdatet.  De catwalks zitten er vol mee en ook de in etalages met de voorjaarscollecties zijn de vrolijke versiersels te vinden.

 

Inspireren en genieten!

We kunnen de prachtige items natuurlijk nog niet écht gaan uitproberen op het strand (in het zwembad kan het natuurlijk wel!), maar we kunnen ons al wel verlekkeren met de geweldige collecties die nu de winkels weer binnenstromen. Ik heb voor jou alle leuke bloemen-items uitgezocht. Dus, laat je vast inspireren en geniet van de prachtige nieuwe collecties! 

 

 

woensdag 5 februari 2014
Esther
Trend badmode 2014, bloemen, kleuren