Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Trainen voor een bikinilijf

Veel vrouwen zijn sinds 1 januari gestart met sporten of met diëten. Elke vrouw wil weer helemaal strak in haar vel zitten om straks zelfverzekerd in bikini over het strand te kunnen paraderen. Maar er zijn een aantal mythes die sommige vrouwen tegenhouden of ervoor zorgen dat ze verkeerd gaan trainen.

 
Een aantal tips om je te motiveren en om ervoor te zorgen dat jij op de juiste manier gaat trainen!
 
1. Cellulitis kan verdwijnen
Welke vrouw heeft er eigenlijk geen last van? Cellulitus komt voor op de benen en billen en is voor veel vrouwen een groot probleem. Cellulitis ontstaat door het samenklonteren van vetweefsel en vocht. En vet gaat weg door meer te verbanden dan je binnen krijgt! Dus wie zegt dat cellulitis niet kan verdwijnen?
 
2. Vet verbranden is moeilijk
Vet verbranden is hartstikke moeilijk! Verbrand meer energie dan je eet en accepteer dat vet verbranden moeilijk is. Dan zal voor jou het verbranden steeds makkelijker worden.
 
3. Hardlopen is niet de beste sport om af te vallen
Met hardlopen verbrandt je wel veel calorieën, maar als je echt meer vorm in je lichaam wil krijgen dan moet je krachttraining gaan doen. 
 
4. Ook hardnekkig vet krijg je weg
Vet is opgeslagen energie. Heeft je lichaam het niet nodig, dan gebruikt je lichaam het niet. Het lijkt alsof het niet weg gaat, maar laat je zelf niet voor de gek houden. Het is zeker oplosbaar!
 
5. 3-5 keer per week trainen is genoeg
Als je te veel traint kan je blessures oplopen. Als je 3 tot 5 keer per week traint voor ongeveer 45 – 60 minuten, dan kan je zeker een goed lichaam krijgen.
 
6. Om een platte buik te krijgen train je billen en benen
Om een platte buik te krijgen hoef je niet heel veel situps te gaan doen. De spieren in je benen en billen verbranden namelijk het meeste vet, en hierdoor ga je ook vanzelf vet verliezen op je buik. 
 
 
Het allerbelangrijkste is dat je gelukkig bent met jezelf. Een perfect lichaam is niet altijd even mooi!
 
donderdag 24 januari 2013
Claudia
Sporten, fitness, trainen, bikini, 2013