Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Touch of gold bikini's

Iets wat we de laatste tijd ook vaak spotten zijn gouden details. Sieraden, details in kleding, studs, glimmertjes en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben er helemaal gek op! Ook de wereld van de zwemkleding gaat met deze mooie trend mee! Prachtige bikini’s met glimmende details, ik kan mijn geluk niet op!

 

 

Op dit plaatje zie je de leukste bikini’s, badpakken en monokini’s. De mooie details zijn, zoals je ziet, niet heel overheersend. Kleine gouden details, die doordat ze niet groot zijn een heel chique uitstraling hebben. De bikini’s stralen daarmee klasse, elegantie en sierlijkheid uit. De verschillende prachtige combinaties maken elk item op de foto een uniek kledingstuk.

 

Om je outfit helemaal af te maken kun je gebruik maken van accessoires. Bij een bikini met een touch of gold kun je het beste ook gouden sieraden dragen. Mooie armbanden, een mooie ketting of een lekker over the top ring. Ik zou het niet overdrijven: óf een over the top ring, óf een gave ketting óf een rij armanden: niet alles tegelijk. Als je overdrijft, kan het er heel goedkoop uitzien! Nog een laatste tip: ga niet met je sieraden zwemmen, dan worden ze nat en waarschijnlijk gaan ze dan afgeven (ik neem aan dat ze niet écht goud zijn).  

 

woensdag 3 april 2013
Esther
Bikini's met een touch of gold, gouden details, bikini's, badpakken, monokini's