Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tot 60% korting tijdens sale bij C&A

Je hebt het misschien al langs zien komen: de sale bij C&A is weer begonnen! En dat betekent natuurlijk flinke kerstinkopen doen. Nog even op de valreep een kerstjurkje scoren, voor je vent een leuke stropdas kopen en voor je kids een super feestelijke outfit shoppen. De feestdagen komen snel dichterbij, en we love it! Heerlijk bij de kerstboom genieten van lekker eten en chocolademelk. Een beetje raar om nu al aan zwemkleding te denken… Maar dit is juist een goede gelegenheid! Een mooie zwemoutfit voor een heerlijk zonnige vakantie: een leuker kerstcadeau kun je je toch niet indenken?

 

 

Warm, warmer, warmst

Ook dit seizoen is de wintercollectie van de C&A weer lekker wollig en warm, wat dacht je van bondjassen en gebreide vesten?  Of lekker warme mutsen, handschoenen of sjaals.. het is allemaal verkrijgbaar bij de C&A. Maar wil je in de winter lekker naar de sauna of het zwembad, dan heb je natuurlijk ook een verbluffende zwemoutfit nodig!

 

Zwemoutfits C&A

Voor de dames zijn er natuurlijk allerlei printjes en kleurtjes. Maar wil je het deze winter lekker simpel houden, dan ga je toch gewoon voor een zwarte bikini met wat mooie glitters of pailletten? Dan ben je helemaal in de stemming voor de kerst, en je kunt je bikini toch meenemen naar de zomer. Want, met zwart zit je altijd goed! 

Ga je met je kinds in de vakantie lekker een dagje zwemmen? Dan moet je voor hen natuurlijk ook een leuke bikini of zwembroek achter de hand hebben… In de meisjescollectie vindt je schattige bikini’s en badpakken. Ook aan de boys is natuurlijk gedacht: stoere zwembroeken met veel verschillende prints.

 

Sale we like!

Naast zwemkleding kun je tijdens de sale bij C&A je modehart ophalen aan de nieuwste trends. Heb je nog een outfit nodig voor het kerstdiner met je familie? Of moeten je kids nodig weer in het nieuw gestoken worden? Dit keer hoef je er niet de volle pond voor te betalen, want er is tot wel 60% korting! En de gratis verzendingbij een besteding vanaf €75,- is ook wel de moeite waard. Wil jij in één keer helemaal klaar zijn voor de winter en zomer? Sla dan nu je slag tijdens de sale bij C&A!

 

zondag 21 december 2014
Esther
Korting, C&A, Sale, Kerstoutfit