Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Webshop van de maand: Wehkamp

De webshop van deze maand is.... Wehkamp! En niet alleen omdat Wehkamp ALLES in haar assortiment heeft zitten, maar omdat de webshop deze week één week lang heel veel kortingen weggeeft! Dat wordt heel flink shoppen dus! En, heel erg handig: je hoeft er niet voor de deur uit! Geen last van de herfstkou, maar heerlijk op de bank achter je tablet of laptop de allerleukste items online bestellen en ze komen zo bij je thuis! 

 

Heerlijk, online shoppen. Ik moet zeggen: het begint zo langzamerhand een beetje een verslaving van me te worden. Lekker online shoppen. Wehkamp is natuurlijk één van de favorieten! Een webshop die echt álles verkoopt is super handig: één keer verzendkosten betalen (daar heb ik zo'n hekel aan, die verzendkosten!) en alles op één website waardoor je lekker makkelijk kan switchen. 

 

 

Wehkamp heeft mij al overgehaald om weer eens veel te veel geld uit te gaan geven aan spullen die ik eigenlijk niet nodig heb maar die toch wel heel erg leuk zijn. En met kortingen tot 20% op alle mode kan ik ze natuurlijk niet laten hangen! Als je nog wat leuke cadeaus zoekt voor de feestdagen, er is ook tot 20% korting op veel games en speelgoed en tot 15% korting op elektronica. Ik zie je snel... op Wehkamp.nl! 

 

O ja, voordat ik het vergeet: de actie duurt tot en met maandag 25 november, dus wees er snel bij! 

 

 

dinsdag 19 november 2013
Esther
Wehkamp, webshop van de maand, 20% korting