Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Topless zonnen, waarom niet?

Dat ik de mooiste bikini in mijn kast heb liggen wil nog niet zeggen dat ik hem van top tot teen…eh..broekje gebruik elke keer als ik ga zonnen. Niets heerlijkers dan op een zonnige dag het bikinitopje thuis te laten om topless te gaan zwemmen en zonnen. Je wordt er prachtig egaal bruin van en het voelt zo lekker vrij. 
 

Het perfecte lichaam

Niet al mijn vriendinnen voelen zich zo blij zonder bikinitopje aan. Sterker nog, nog maar 15% van alle vrouwen zont topless. Er lijkt wel een nieuwe soort preutsheid na de ‘’vrijheid en blijheid’’ periode van de afgelopen decennia. Sommigen houden hun borsten zelfs angstvallig verborgen. Zal dat komen door de nieuwe media misschien? We worden dagelijks doodgegooid met prachtige lichamen in reclames. Omdat alles tegenwoordig perfect lijkt te moeten zijn, durven steeds minder vrouwen nog topless te zonnen. Jammer hoor. 
 
Topless zonnen, waarom niet?

Topless of niet?

Als je er wel voor kiest om topless te gaan zonnen, dan kan dat op de meeste stranden van Nederland, België, Bulgarije, Roemenië, Frankrijk, Spanje, Kroatië, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. Daar mag je bikinitopje gewoon uit, zonder dat je een bekeuring riskeert. Let wel op dat je in landen waar het geloof een grote rol speelt, je alleen topless gaat op de toeristische stranden. En dan heb je in Italië ook nog eens een hele maffe regel waar je op moet letten. Je mag er namelijk wel met blote borsten op de publieke stranden liggen, maar zodra je rechtop gaat lopen of als je besluit een duik te gaan nemen, dan riskeer je een boete. Nou ja zeg! Toch maar even dat bikini bovenstukje aantrekken dus, als je een lekker ijsje gaat halen.

String, slip of zwemshort

Wat draag je als je topless gaat zonnen en zwemmen? Zelfs zonder topje kan je nog keuzestress krijgen, want het aanbod aan zwembroekjes is enorm. We hebben een enorme keuze aan bikini broekjes en ik heb voor jou hieronder een selectie gemaakt van de meest populaire en trendy modellen van dit moment. Kijk je mee? Scroll dan snel naar onderen! Je kan je favoriete broekje meteen bestellen. Eenvoudiger kan het niet. Enne…vergeet niet om trots te zijn op jezelf he? Je bent mooi zoals je bent. Toedeloe! Veel plezier bij het zonnen, of het nu topless is of niet!

 
woensdag 22 juni 2016
Roos
Topless, zonnen, bikinitopje, bikinibroekje