Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Top 5 zomersale producten

Nu de zomervakantie bijna voorbij is en de sales al flink wat dagen bezig zijn, zijn de winkels al bijna helemaal leeg geroofd. Dus als je nog iets nodig hebt, moet je heel snel zijn! Hier heb ik speciaal voor jou nog een top 5 van wat je absoluut in je kast moet hebben hangen/liggen na deze grote zomersale.

 

  1. Bikini’s: De sale van deze zomer is de ideale gelegenheid om alvast bikini’s te scoren voor volgend jaar! Nu ze zo goedkoop zijn, kun je twee keer zoveel bikini’s inslaan voor bijna dezelfde prijs. Wie wil dat nou niet! Een ander voordeel van de sales is dat je voor een bikini kunt gaan die normaal gesproken veel te duur zou zijn. Als je volgend jaar pas weer bikini’s zou kopen is de kans groot dat je dubbel zo veel geld moet betalen.
  2. Jurkjes: Ook al is de zomervakantie bijna voorbij, dat betekent niet dat het mooie weer ook meteen weg is. Er zullen nog steeds mooie dagen zijn, waarbij je lekker in een jurkje naar je werk kunt gaan. En natuurlijk zijn jurkjes altijd leuk om in je kast te hebben hangen! Dus grijp je kans en scoor alvast wat nieuwe jurkjes nu ze zoveel goedkoper zijn!
  3. Sweatshirts: Het is natuurlijk altijd makkelijk om wat sweaters in je kast te hebben. Het is dan misschien wel mooi weer in de zomer, in de avond koelt het vaak redelijk snel af. Dan trek je gewoon even snel een lekkere, warme sweater aan en kun je er weer de hele avond tegen aan! Daarnaast is het in ons kikkerlandje jammer genoeg niet altijd even warm. Er zullen in de zomer ook mindere dagen zijn met regen en een lagere temperatuur. Maar sweaters zijn niet alleen handig voor de avond en de mindere dagen. Als je nu sweaters koopt in de sale, zul je daar in de winter ook wat aan hebben! Sweaters zijn in de winter namelijk niet in de sale, dus door ze nu te kopen, kun je heel wat geld besparen.
  4. Sneakers: Sneakers kunnen bijna altijd en bijna overal, dat is waarom ik altijd voor sneakers ga. Ook lopen ze comfortabel en zitten ze stevig om je voeten. Meestal zijn de betere sneakers ook meteen best wel duur, maar dankzij de sales heb je dat probleem niet. Met de sale zijn schoenen die normaal wel rond de 200 euro zijn, misschien wel de helft goedkoper. Als je ze nu al inkoopt (en ook nog eens voor een lagere prijs), heb je er net als met de sweatshirts ook nog wat aan tijdens de koudere dagen.
  5. Accessoires: Bij elke outfit draag je wel wat accessoires. Of het nu in de winter is of in de zomer, zonder accessoires is je outfit niet compleet. Je hebt natuurlijk winkels als de Six en de Claire’s, die over het algemeen best wel goedkope sieraden en andere accessoires verkopen. Maar tijdens de sale, kun je een keer wat duurdere sieraden halen voor een klein prijsje. Zo heb je leuke sieraden voor weinig geld en zie je er ook nog eens stunning uit!

 

Wil je nu snel kijken naar de beste aanbiedingen, bekijk hier dan alle sale!

 

zaterdag 15 augustus 2015
Naomi