Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Top 5 zomer strand musthaves

De zomervakantie is volop aan de gang, iedereen heeft het naar zijn zin en velen gaan lekker op vakantie, genieten van het mooie weer, de zon, het strand en de vele leuke activiteiten. Of het nu in Nederland is of aan de andere kant van de wereld, genieten van je rust zit er wel in! Terwijl jij lekker in je bikini of zwembroek zit te zonnen, gaan de kids lekker zwemmen. Maar zonder leuk speelgoed zijn ze natuurlijk zo weer uitgespeeld! 
 

Top 5 speelgoed

Heb je absoluut geen idee wat je dan moet kopen voor je kinderen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik zal een top 5 samenstellen met de leukste kinderspeelgoed voor op het strand, die je eventueel ook zelf nog kan gebruiken. 
 
Luchtbedden: Dit is de ideale oplossing, de kinderen gebruiken dit bijvoorbeeld als een bunker terwijl ze elkaar ‘aanvallen’ of verzinnen een ander avontuur. Met hun wilde fantasieën komen ze terug met de grootste verhalen. En als zij iets anders aan het doen zijn, kun jij het luchtbed pakken en lekker genieten van de zon, zee en de rust. 
 
Opblaasdieren: Met de opblaasspeelgoed kun jij de kinderen de zee in sturen en kun jij ondertussen zelf genieten van het lekkere weer, van je heerlijke drankje en ondertussen genieten van de kinderen die ontzettend veel plezier hebben in de zee! Met een grote opblaashaai hebben zij vast de grootste lol!
 
Emmerset: Als je kinderen lekker aan het spelen zijn met het zand en elkaar ingraven of een mooi zandkasteel aan het bouwen zijn, kun jij genieten van het weer en lekker blijven liggen. De kids blijven zo dichtbij en je hoeft je dus niet druk te maken of er iets gebeurt met één van je kinderen. 
 
Bal: Kinderen zijn gek op ballen, ze kunnen ermee overgooien en verzinnen leuke spelletjes of bedenken een spannend avontuur. Hierdoor kun jij genieten van je rust of juist lekker met ze mee doen met een potje voetbal of volleybal. Zo blijf ook jij goed in beweging in de vakantie. 
 
Vlieger: Met een vlieger blijven je kinderen de hele dag zoet. Ze kunnen niet stoppen met kijken naar dat geweldige papieren ‘dier’ in de lucht. Het is alleen wel handig als je zorgt dat ze goed afwisselen, zo krijgen ze namelijk geen ruzie. Ook op deze manier blijven je kids dichtbij en kun jij, behalve dat je misschien een paar keer moet helpen, genieten van een heerlijke dag op het strand. 
 
Behalve deze top vijf zijn er natuurlijk nog veel meer soorten speelgoed voor de kids op het strand. En natuurlijk vind je ook op zwemkleding.nl, de leukste artikelen voor op het strand. Kijk nu snel en ontdek nog meer leuk speelgoed voor de kids!


zondag 2 augustus 2015
Naomi Schuring
zomer, strand, speelgoed, kinderen