Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Top 5 leukste zwemplassen van NL

Veel mensen hebben een favo plekje waar ze naar toe gaan als ze willen zwemmen. In de winter zal dit vast en zeker een overdekt zwembad in de buurt zijn, maar in de zomer kan je creatiever zijn en op zoek gaan naar een leuke zwemplas in de buurt. Het strand is natuurlijk altijd goed, maar niet iedereen heeft het geluk om dicht bij een strand te wonen. Ik heb daarom een top 5 van buitenzwemlocaties samengesteld om je een beetje op weg te helpen naar spetterende waterpret. De meeste zijn zelfs gratis te bezoeken. Jiehoe!

Top 5 leukste zwemplassen van NL


Hulsbeek (Overijssel)

Woon je in Overijssel dan weet ik een onvergetelijke recreatieplek. Het Hulsbeek biedt een heerlijke zwemplek en je kan er terecht voor al je sportieve uitspattingen. Houd je van groen en vind je het belangrijk dat je omringd bent door mooie bomen en daardoor ook heerlijke schaduwplekjes hebt? Deze zwemplas is omgeven door een indrukwekkende natuur! Aanrader dus!

Hulsbeek (Overijssel)


Recreatieplas Henschotermeer (Utrecht)

Lekker luieren en genieten van de mooie omgeving. Dat kan bij recreatieplas Henschotermeer. Lekker zwemmen in het meer en bouwen aan je eigen zandkasteel (ben je nooit te oud voor!). In een sportieve bui kan je nog een ‘’rondje meer’’ lopen en met een beetje geluk kom je  een ree, een bosuil of een boomvalk tegen! Ik ben er altijd te vinden om er lekker te luieren op het fijne witte strand. Je waant je echt een beetje in het buitenland. Een fantastisch mooie plek!
 
Recreatieplas Henschotermeer (Utrecht)


Recreatiepark Ermerstrand (Drenthe)

Heb je op een zomerdag zin om al het waterspeelgoed en lekkere broodjes in je strandtas te gooien om met je kinderen naar het strand te gaan? Maar dan wel naar een strand waar je alle ruimte hebt én waar genoeg te doen is? Ga dan naar het Ermerstrand: het mooiste strand van Drenthe. Rondom deze heldere recreatieplas liggen witte stranden en prachtige ligweiden en er is een giga glijbaan van wel 70 meter! Terwijl je kinderen zich uitleven, ga jij lekker in je nieuwe bikini loungen op een terras en laat je jezelf de lekkerste drankjes serveren. Mmmmm!
 
Recreatiepark Ermerstrand (Drenthe)


Strand van Nesselande/Zevenhuizerplas (Zuid-Holland)

Aan de rand van Rotterdam, in de wijk Nesselande vind je een heus strand. Het strand van Nesselande. De zandstrook werd een paar jaar geleden aangelegd aan de Zevenhuizerplas. Deze plas leent zich uitstekend om te zwemmen, maar je kunt er ook leuk fietsen, skaten of wandelen. Zonaanbidders strijken neer op het nabijgelegen Nesselandse strand. Het meer brengt je na een dag in de stad weldadige rust. Zálig!
 
Strand van Nesselande/Zevenhuizerplas (Zuid-Holland)
 

Groene Heuvels (Gelderland)

Het zandstrand en  de ruime ligweiden maken Groene Heuvels tot de ideale plek voor een dagje uit. Kinderen vermaken zich hier uitstekend op het strand, in het water of op de vele speeltoestellen. Zelf kan je terecht op de vele terrasjes en als je eens even wat anders wilt dan zonnen en zwemmen kan je kiezen voor paintballen, flyboarden of je gaat naar het klimpark. Het mooist is misschien nog wel het prachtige heldere water! Check deze zeker uit!
 
Groene Heuvels (Gelderland)
 

Mooie plekjes verdienen mooie zwemkleding

Natuurlijk zijn er nog heel veel meer zwemplassen in Nederland te vinden. Misschien weet jij ook een erg fijne plek, laat het me dan weten via onze facebookpagina! Enne..zoek je nog een mooie bikini of zwemshort voor je dagje uit, dan kan ik je onze grote collectie zwemkleding zeker aanraden. Want op een mooi plekje wil jij je natuurlijk ook op je mooist voelen toch? Niet alleen voor zwemkleding maar ook voor bijvoorbeeld strandtassen en waterspeelgoed kan je hier terecht. Snuffel gerust eens rond, het aanbod is enorm!
 
 
 
 
 
 
 
 
maandag 1 augustus 2016
Roos
zwemplassen