Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Top 3 strandjurken

Strandjurken, een heel praktisch, maar vooral ook heel leuk stranditem. Strandjurken zijn perfect om even snel over je bikini aan te trekken, bijvoorbeeld om niet te verbranden, of om even lekker wat te gaan drinken in een strandtent. Maar net als in bikini’s, is er ook in strandjurken ontzettend veel keuze. Daarom hebben we speciaal voor jou een top 3 gemaakt van onze favorieten!
 

Maxidress

Deze lange jurk valt tot aan je enkels. Hierdoor beschermt hij perfect je hele lichaam tegen de zon. Daarnaast is de jurk gemaakt van dun materiaal, waardoor hij zeker niet te warm is op zonnige dagen. Kortom, een perfecte strandjurk! De jurk valt los waardoor hij erg lekker zit, maar heeft toch een model door het elastiek in de tailleband. Een jurk die je beschermt tegen de zon, die niet te warm is en erg lekker zit, wat wil je nog meer?
 

Korte jurk

Deze korte jurk geeft je weer een heel andere look. Het jurkje heeft een wat strakkere bovenkant met een vrij diepe V-hals en een rok die losser valt. De jurk is gemaakt van rekbare stof waardoor deze erg comfortabel zit. Verder is het model vrij simpel en de kleur effen. Bij deze jurk geldt absoluut: less is more! 
 

Nette jurk 

Deze jurk heeft een wat nettere uitstraling. Hij is hierdoor ook uitstekend geschikt om op een warme avond lekker in uit eten te gaan, gecombineerd met een leuke hak. Het is uiteraard ook gewoon een ontzettend leuke strandjurk, perfect om even snel aan te trekken over je bikini!
 
 
 
dinsdag 5 januari 2016
Jinke
strandjurk, strand, zomer