Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Top 3 sandalen

Slippers en sandalen, bij een beetje mooi weer lopen we er het liefst de hele dag op! Net als bij bikini’s, worden we overspoeld door slippers. Zie jij door de bomen het bos even niet meer? Dan is hier voor jou een top 3 van de leukste slippers en sandalen voor deze zomer!
 

Strandslipper

 
We beginnen met de perfecte strandslipper. Deze slipper van iPanema is gemaakt van pvc waardoor de slipper erg stevig wordt en fijn zit. Ook wordt dit materiaal niet aangetast door water of zand. De slipper is opgeleukt door een groot hart op de bovenkant, zodat de perfecte strandslipper zeker niet saai is!

stevige sandaal

 
Zere en vermoeide voeten is wel het laatste waar je last van wil hebben op een zomerdag! Deze sandaal is gemaakt van leer en heeft een heel stevig en goed voetbed. hierdoor is de sandaal ook perfect geschikt om een lekkere wandeling te maken of om een dagje door de stad te slenteren. Ook is de slipper erg trendy en passen ze onder vrijwel iedere outfit. 

chique sandaal

 
En ga je ‘s avonds lekker ergens uit eten? Trek dan deze modieuze sandaaltjes aan en je hele outfit wordt direct een stuk chiquer! Deze sandaaltjes zijn gemaakt van leer waardoor ze heerlijk zitten. De sandaaltjes passen perfect bij een leuk jurkje en het ziet er super feestelijk uit!
 
 
woensdag 10 februari 2016
Jinke
sandalen, slippers