Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Top 3 populaire badpakken bij Zwemkleding.nl

Op zoek naar een badpak? Wij maken het kiezen van een badpak leuk en gemakkelijk. Je kunt bij ons alle soorten badkleding vinden, want we hebben alle collecties van de bekendste online winkels voor je verzameld en up-to-date gehouden zodat je nooit een sale, een actie of een nieuw uitgebracht badpak mist. Zoals je ziet zijn er zoveel verschillende stijlen badpakken dat je altijd in stijl kunt lopen. Als je een perfect passend badpak vindt waar je verliefd op wordt, ga je met vertrouwen het zwembad of de zee in en maak je ongetwijfeld een geweldige indruk. Het kan dus gezegd worden dat het badpak naast de bikini erg populair is en zeker populair aan het worden is! Niet alleen voor vrouwen die hun buik willen verbergen, hoewel een badpak daar de perfecte badkleding voor is, maar ook omdat badkleding steeds meer gecorrigeerd is. En wie zegt dat meer stof er minder sexy uitziet? Wij laten jou de top 3 populaire badpakken van zwemkleding.nl zien. 

 

1. Lascana

Lascana.nl is de op één na grootste online winkel ter wereld en een spin-off winkel van het Duitse merk Otto, van de Otto Group. Het merk werd opgericht in 2002 en begon met het ontwerpen van ondergoed voor Otto. Later kwam daar zwemkleding bij en in 2008 werd de eerste eigen webshop geopend. Sindsdien is de online winkel uitgebreid met zwemkleding en nachtkleding. Naast het eigen merk heeft de webwinkel ook andere merken, zoals Buffalo, Calvin Klein, s.Oliver, Sloggie, Triumph en Adidas. De serie wordt wereldwijd verkocht in tientallen verschillende landen.

 

                              

2. s.Olliver

s.Oliver is een multinationale mode- en textielgroep uit Duitsland. Het hoofdkantoor zit in Rottendorf dichtbij Wurzburg. De volledige firmanaam van s.Oliver is ’s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG.’. Meneer Bernd Freier opende zijn eerste kledingwinkel in Würzburg in 1969, waar hij alleen herenkleding van het merk Sir Oliver verkocht. Hij dankt zijn naam aan de roman Oliver Twist van Charles Dickens. In 1975 kwam daar een dames-kledinglijn bij. In 1978 werd de naam ingekort tot s.Oliver. Er zijn winkels met deze naam in Duitsland en later ook buiten Duitsland, met name in de Benelux, Zwitserland en Oostenrijk.

                              

3. Speedo

Speedo is een zwemkleding merk opgericht door Alexander MacRae in 1914 in Sydney, Australië. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Nottingham, Engeland, en maakt deel uit van de in Londen gevestigde Pentland Group. In Noord-Amerika wordt het merk PVH (Philips - Van Heusen Corporation) geproduceerd en verkocht. Speedo is de grootste fabrikant van badkleding ter wereld voor professioneel en recreatief gebruik.

 

In 1914 richtte Alexander MacRae een bedrijf op met de naam MacRae Knitting Mills. Pas in 1928 werd de naam Speedo aangenomen, kort nadat het bedrijf zich volledig op zwemkleding ging richten. De naam is bedacht door Jim Parsons, die een slogan-wedstrijd won met de slogan ‘Speed on in your Speedos’. Het logo is een rode boemerang.

 

                                    

dinsdag 6 december 2022
Lizz