Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tommy Hilfiger; merk van de maand mei!

Al maanden kijken we uit naar dat moment dat het zonnetje doorbreekt en de temperatuur de lucht in gaat. Helaas is het de afgelopen dagen niet echt bikiniweer. Maar niet getreurd, want dit regenachtige weer geeft ons de tijd om eens even lekker te genieten van alle prachtige kleding en badmode. Daarom hebben we deze maand weer ‘het merk van de maand’, zodat jij alvast inspiratie kunt opdoen van één van de meest bekende merken in Nederland: Tommy Hilfiger. 

Zomercollectie 2014 Tommy Hilfiger

Zomer 2014; tijd voor een stijlvolle collectie vol happy bloemenprints, zonnige kleuren en vrouwelijke silhouetten. De Summer ’14 collectie van Tommy Hilfiger zit vol fleurige, vrouwelijke en stijlvolle items. Ook dit jaar weet Tommy Hilfiger zich weer te onderscheiden door fashionable kleding te combineren met een stoere touch.

 

 

 

 

Tommy Hilfiger swimwear

Net als de kledingcollectie voor de komende zomer, is de badmodecollectie van Tommy Hilfiger een lust voor het oog. Een collectie met prachtige eyecatchers, maar ook elegante modellen. Ga jij voor een bikini of badpak deze zomer? Bij Tommy Hilfiger ben je in ieder geval aan het goede adres. 

 

 

Ook mannen worden met open armen ontvangen door een geweldige collectie zwemshorts. Stoer, gecombineerd met de juiste hoeveelheid ‘fashion’. Felgekleurd of met een printje, lang of kort, Tommy Hilfiger heeft voor iedere man wat wils! 

 

Tommy Hilfiger Kids

Of je jouw kids er nu graag stoer of schattig bij ziet lopen… ook dit kan allemaal met de nieuwste zomercollectie van Tommy Hilfiger. Voor de meiden is er keuze uit schattige jurkjes maar ook stoere skinny jeans of nette blazers. Voor de jongens zijn er natuurlijk de welbekende poloshirts in alle trendy kleuren, maar ook stoere t-shirts, sweatshirts en jeans vind je in de collectie. Combineer de outfit met de sandalen, slippers of sneakers en je stijlvolle look is helemaal af.  They are ready for the beach!

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

Al enthousiast van deze Tommy-stijl? Wij wel! Bekijk nu de zomercollectie en de badmode collectie van Tommy Hilfiger. 

 

vrijdag 16 mei 2014
Claudia
Tommy Hilfiger, fashion, badmode, collectie 2014