Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tommy Cares

Zoals je waarschijnlijk al wel weet is Tommy Hilfiger éen van de bekendste modeontwerpers van de hele wereld. Dat is natuurlijk niet voor niets, hij ontwerpt allerlei soorten producten als kleding, badmode, schoenen en tassen. Tommy Hilfiger zet zich al langer in voor het goede doel maar heeft dat dit keer gedaan door het ontwerpen van een tas. 

 

Stijlvolle tas

Deze tas is zeer praktisch, dat komt doordat je er al je spullen in kwijt kunt en je kan hem gemakkelijk meenemen. Het ontwerp is simpel maar zeker niet saai, doordat het ontwerp niet te veel kleuren bevat kun je de tas gemakkelijk combineren met o.a. leuke kledingstukken van Tommy Hilfiger. De tekst 'Hold on to what you love' in dezelfde kleur als de handvaten maakt de tas nog leuker.

 

Goede doel

De tas, die de toepasselijke naam "Tommy Cares" heeft gekregen, is speciaal ontworpen voor het goede doel, waaronder WWF en Save The Children. De tas kost maar een tientje en de volledige opbrengst gaat naar de goede doelen. Dus heb je altijd al wat voor het goede doel willen doen maar kon je geen goede manier vinden om dat te doen? Dan kun je nu het goede doel steunen en jezelf blij maken met een leuke (strand)tas. Deze tas past natuurlijk helemaal perfect bij je Tommy Hilfiger strandoutfit.

 

vrijdag 29 mei 2015
Naomi Schuring
Tommy Hilfiger, zomer, tas, strand