Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips voor het shoppen van badkleding

Allemaal zijn we ontzettend enthousiast over het feit dat de zomer eraan komt. Waar een hoop vrouwen echter tegenop kijken, is de zoektocht naar die ene gouden badkleding match.  Om dit leed wat te verzachten, hebben wij wat tips opgesteld. Zo wordt dit onderdeel van de aankomende zomer minder ondragelijk en kunnen we ons nog meer focussen op het genieten! 
 
Qua shoppen zijn er op dit moment twee opties: zelf naar de winkels gaan of online shoppen. Beide hebben voor en nadelen, maar daar gaan we nu verder niet op in. De volgende tips gelden voor de beide shop tactieken, maar moeten wel net even anders geïnterpreteerd worden. 
 
 

Maat

Laten we beginnen bij de maat. Badkleding van meerdere merken kan nog al eens verschillen in qua maten. Wat bij het ene merk een S is, is bij het andere merk een M. Het is dus helemaal niet raar als je een L nodig hebt, terwijl je normaal een M draagt. Het belangrijkste hierbij is, wordt niet onzeker over jezelf! Het ligt niet aan jouw en je lichaam, maar aan de maatvoering van de merken! 
 
Met dit gegeven in ons achterhoofd, is het dus handig om meerdere maten van hetzelfde item mee te nemen naar het pashokje/te bestellen. Bij bestellen is het vooral hierom erg handig om een site te kiezen waar gratis geretourneerd kan worden. Bestel je eigen maat, een maat kleiner en groter. Zo zal de maat nooit het probleem zijn en kun je je volledig focussen op de bikini of het badpak zelf!

Kleur 

Pas geen kleding, waarvan je weet dat de kleur niet de juiste is voor jou. Iets kan prachtig staan op het model, maar als je de kleur niet kan hebben, zal dit uitlopen op een teleurstelling. Hiernaast is het verspilling van je tijd. Laat je dus niet al te veel lijden door je gevoel, maar blijf je verstand gebruiken! Weet je eigenlijk niet zo goed welke kleuren jou goed staan? Hier hebben wij al eerder een stuk over geschreven, lees het hier terug, en weet in het vervolg welke kledingstukken jij kan laten hangen! 

Model 

We kunnen je niet precies vertellen welke bikini of welk badpak perfect is voor jou. Wel zijn een er een heel aantal punten waar je op kunt letten tijdens het shoppen, die het makkelijker zullen maken. Let onder andere op de volgende tips:
  • Niet de langste? Een broekje met een hoge taille laat je benen langer en slanker lijken. 
  • Bij een kleine boezem kun je gaan voor een push-up bikini. Liever geen push-up? Ook een triangel bikini heeft een positief effect! Bij een grote boezem is dit geen advies, vanwege een gebrek aan steun en kun je beter kiezen voor een beugelbikini. 
  • Een broekje dat ook aan de randen breder is, geeft je kleinere billen en heupen. 
  • Een badpak met cut outs aan de zijkanten maken je taille smaller lijken.  
 
We hopen dat we je het op deze manier wat makkelijker kunnen maken. En wie weet ga je nu wel genieten van het shoppen voor weer een heerlijke zomer!
 
donderdag 7 april 2016
Jinke
shoppen, bikini, badpak