Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips voor het passen van badmode!

Er is door Dr. Philip Tierno van de Universiteit van New York onderzoek gedaan naar de hygiëne van het passen van badkleding. Helaas is het verwijderbare plastic strip in het bikinibroekje niet zo hygiënisch dat wij dachten! Tierno vertelt: "Ze denken dat de plastic strip beschermt tegen viezigheid. Niet wetende dat juist die strip is doorzeefd met bacteriën."

 

Dat vrouwen hun onderbroek aan moeten laten tijdens het passen van badkleding is daarom een echte musthave! Het is veel hygiënischer en bovendien verkleint het de kans op bepaalde ziekten. Van het passen zonder onderbroek is de kans dat je buikgriep kan krijgen aanwezig. Ook heeft het onderzoek bepaalde bacteriën gevonden waarvan je ook erg ziek kunt worden. Wil je meer weten? Klik hier voor het krantenbericht.

 

Natuurlijk willen wij niet van het passen van badkleding ziek worden. Hier daarom een aantal tips voor het passen van badkleding!

  1. Draag een onderbroek tijdens het passen
  2. Gooi na het passen van badkleding je onderbroek in de was
  3. Was altijd eerst je nieuwe bikini of badpak in de wasmachine voordat je het wilt dragen
  4. Was je handen bij thuiskomst

We hopen dat jullie je aan de tips houden, want nieuwe badkleding kopen is natuurlijk enorm leuk en daar willen we natuurlijk niet ziek van worden! Fijne week toegewenst.

 

maandag 21 juli 2014
Lisa
badmode, badkleding, kleding, passen, hygiënisch, hygiëne