Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips voor het kopen van een zwembroek

Tips voor het kopen van een zwembroek

De zomer is weer begonnen, dat betekent dat we massaal weer naar het strand en de zwembaden gaan. Wij vinden het dan allemaal belangrijk dat we er ook op het strand of bij het zwembad goed bij lopen. Wij hebben daarom een aantal tips hoe jij de perfecte zwembroek kan kopen voor deze zomer. 
 

Wat voor lichaam heb je

Het belangrijkste bij het kopen van een zwembroek is het kijken in de spiegel. Er zijn namelijk een heleboel zwembroek modellen. Deze modellen zijn dan ook met een reden gemaakt. Het is namelijk zo bedacht dat elke zwembroek wel bij een bepaald figuur past. De juiste pasvorm is namelijk heel erg belangrijk bij het kiezen van een zwembroek. Je wilt namelijk wel in een zwembroek lopen waarin je lichaam heel erg goed naar voren komt. Niemand wil namelijk voor joker lopen zoals we dat noemen. Je moet je natuurlijk wel prettig vinden op het strand of bij het zwembad.

Zwemboxer van Kangaroos met trendy printdessinBENCH zwemshort in blauw streepdessin bij OTTOCHIEMSEE zwemboxer in grijs met groene strepenSportieve zwemboxer met contrasterende zijkant en logo-opdruk

 
 
 
 

De wel bekende Speedo

Wij doen er allemaal wel eens een beetje lacherig over. Veel mensen vinden dan ook dat de zwemslip niet meer van deze tijd is. Deze mensen zijn dan ook van mening dat je alleen in een boxershort kan lopen. De mensen die dit denken hebben het dan ook helemaal mis. Voor sommige mannen is de zwem slip namelijk een prima zwembroek. Mannen die ene enorm afgetraind lichaam hebben kiezen dan ook vaak voor een zwem slip. Dit komt omdat deze mannen goede afgetrainde benen hebben waardoor ze er erg mooi uitkomen te zien wanneer ze een zwem slip dragen. Laten we eerlijk wezen. We doen er toch alles aan om er mooi uit te zien tegenwoordig? Daar kan een zwem slip dan ook erg goed bij helpen. Helemaal wanneer jij mooie afgetrainde bovenbenen hebt.

 
 
 
 

Een kleurrijke zwembroek

Ben jij iemand die van kleuren houdt die op dit moment erg in de mode zijn? Dan is een kleuren zwembroek echt iets voor jou. Deze zwemshorts passen namelijk bij heel erg veel mannen. Een groot voordeel aan deze zwembroeken is dat ze alle aandacht trekken. Dat betekent dat het niet zo opvalt wanneer jij een buikje hebt of een iets breder lichaam. Dat komt omdat alle aandacht naar de zwembroek gaan. Het kan ook nog eens zijn dat je bruiner lijkt, maar dat ligt er aan welke kleur zwembroek je kiest. Veel mannen die iets mager zijn kiezen voor deze zwembroeken. De reden hiervan is dat het niet zo opvalt dat je mager bent omdat alle aandacht naar de zwembroek gaat.

CHIEMSEE zwemboxer in grijs met groene strepenSportieve zwemboxer met contrasterende zijkant en logo-opdruk

 
 
 
 

Welke kleur past bij mij

Nu vraag jij vast af welke kleur bij jou past. Bij het kiezen van een kleur of dessin is het belangrijk om naar je huid te kijken. Heb jij een lichte huid en heb je nog niet echt een kleurtje gekregen? Dat kan je beter bij de felle kleuren wegblijven. Kies dan juist voor de donkere kleuren. Deze kleuren doen het namelijk prima voor een lichte  huid en zien er ook nog eens mooi uit. Dat is toch alles wat je wilt?

Comfortabele zwemshort s. Oliver

 
 
 
 

 

vrijdag 23 juli 2021
Lizz