Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips voor een zachte huid

Een glanzend, stralend, babyzacht huidje, dat is wat we allemaal willen, toch? Maar dit bereiken kan soms best een lastige opgave zijn, vooral als de zomer voorbij is, het kouder wordt en je huid alleen nog maar droger wordt. Hier zijn een aantal tips die je gaan helpen de zachte huid te krijgen waar je van droomt! 
 
Het is belangrijk een routine in je huidverzorging te krijgen. Het begint bij het ontharen van je benen. Scheren is een makkelijke en snelle manier van ontharen, maar niet heel goed voor je huid. Zorgt er in ieder geval voor dat je nooit ‘droog’ scheert. Zo gaat het mesje moeizaam over je huid en wordt de huid meer beschadigt. Maak je benen eerst nat en smeer je benen dan in met scheerschuim. Een ander alternatief voor scheerschuim is crèmespoeling. Dit maakt je haar zacht, maar je huid ook!
 
Na het scheren scrub je je hele lichaam voorzichtig met een vrij grove scrub. Dit zorgt ervoor dat alle dode huidcellen worden verwijderd en je huid lekker zacht wordt. 
 
Hierna kan je jezelf afspoelen met koud, of in ieder geval lauw water. Warm water droogt je huid uit en maakt hem ruw, terwijl koud water de huid juist strakker en steviger maakt. Dit koude/lauwe water zorgt er ook nog eens voor dat je haar mooi gaat glanzen. Twee vliegen in één klap! 
 
Als je de douche uit komt dep je je huid droog. Zorg ervoor dat je niet hard wrijft, zo droog je je huid uit en dit is wat je nu juist niet wil! Je smeert je hierna direct in met een voedende, vette bodylotion of bodybutter in, zodat je huid zo weinig mogelijk tijd heeft om uit te drogen. 
 
Nu ben je helemaal klaar voor de dag met je heerlijke zachte benen! Je zal zien dat hoe langer je dit volhoudt, hoe zachter en soepeler je benen zullen worden. Een kwestie van geduld, maar het is het zeker waard!
 
maandag 19 oktober 2015
Jinke
zachte huid,