Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips voor een dagje naar het strand

 

We weten allemaal wel hoeveel stranden we hebben in Nederland. Daarnaast weten we ook wel hoe heerlijke het kan zijn om samen met je gezin of met je vrienden een heerlijk dagje op het strand door te brengen, maar wat ben je eigenlijk allemaal nodig om het een geslaagde dag te maken? Dat lees je hier.

 

Kijk naar het vervoer

Voordat je kan genieten op het strand is het belangrijk om te kijken of je er überhaupt kan komen. Er zijn dan ook verschillende opties om naar het strand te gaan. als je naar een wat minder druk strand gaat kan je prima met de auto daarheen rijden. Je moet dan natuurlijk wel weten waar je kan parkeren en of je daar eventueel gratis kan parkeren. Maar wanneer je juist naar een wat drukker strand wild is het wel belangrijk om goed na te denken over je vervoer. We weten namelijk allemaal wel dat het één groot drama kan zijn wanneer je met de auto naar bijvoorbeeld Zandvoort wilt. Wees daarom altijd op de hoogte van de laatste vertrektijden van de bus of tram. Je kan er natuurlijk voor kiezen om met de fiets richting het strand te gaan. Je kan namelijk prima met je zwembroek op de fiets. Maar dan moet je natuurlijk wel in de buurt wonen.

Hugo Boss dolphin | Blauw zwemshort van sneldrogende stofSportieve zwemboxer met contrasterende zijkant en logo-opdruk

 

Neem heerlijke snacks mee

Er zijn natuurlijk heel erg veel strandtenten waar je heerlijke snacks kan halen, maar dat kan behoorlijk oplopen in de kosten. Als je geld wilt besparen kan je ook zelfs snacks meenemen. Je kan dan denken aan heerlijk fruit, maar het mag rustig ook wat ongezonder denk bijvoorbeeld aan een heerlijke zak chips. Een grote fles water met wat munt of een schijfje citroen is ook heel erg aan te raden. Je moet er dan natuurlijk wel voor zorgen dat je een koelbox bij je hebt. Knoei je per ongeluk? Geen probleem, trek dan even je slippers aan een neem een heerlijke duik in de zee.

 

Zet zonnebrand bovenaan je lijstje

Dit is een product wat je absoluut niet mag missen wanneer je naar het strand gaat. We praten dan natuurlijk over de fles zonnebrand. Wij raden je aan om een waterproof zonnebrand mee te nemen zodat je hem niet weg zweet of afspoelt in de zee. Ook een goede factor is belangrijk. Hoe hoger de factor, hoe meer bescherming. Wanneer je een lichte huid hebt raden wij minimaal factor 30 aan. Het maakt dan ook niet uit hoe goed je huid tegen de zon kan, insmeren is gewoon een echte must helemaal wanneer je bij de zee bent. Rondom de zee gaat het verbanden namelijk nog een stapje sneller. Smeer je daarom ook altijd om de 1,5 uur nog even goed in. Dan weet je namelijk zeker dat je niet verbrand. Je kan je beter een keer teveel insmeren, dan een keer te weinig. Het verbranden is namelijk ook helemaal niet goed voor je huid en je kan er echt last van krijgen.

 
 
 
 
woensdag 22 december 2021
Lizz