Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips voor de perfecte zomer

Huidverzorging

In de winter is het prettig om een volle crème aan te brengen op de uitgedroogde huid. Nu het weer wat zachter wordt en de zon zich laat zien, heb je een minder vette crème nodig. Door de zon wordt je huid wat dikker en je huid droogt niet meer uit door de kou. Daarom kun je het beste voor een crème met een lichtere structuur kiezen, zoals een gel/crème of een lotion. De meeste merken hebben huidverzorging met meerdere structuren in het assortiment zodat je je favoriete crème ook in de zomer kunt gebruiken. Vergeet niet dat je product vochtinbrengend moet zijn, anders kan je huid vervelend gaan trekken.

 

Verantwoord bruinen

Smeren, smeren en nog eens smeren. In de zomer en in het voorjaar horen en zien we dit vaak voorbij komen. Maar waarom is dat zo belangrijk? In de winter word je niet zo veel blootgesteld aan zonnestralen, dus je huid wordt gevoelig voor zonlicht. Als je je te weinig insmeert zal je snel verbranden. Later in de zomer is je huid meer aan de zon gewend, en kun je je insmeren met een lagere factor. Begin daarom met een hoge beschermingsfactor, ook met factor 50 word je mooi bruin. Het duurt dan wat langer voor je resultaat ziet, maar je huid is dan beschermd tegen veroudering, uitdroging en verbranding. Ben je van plan een dagje volop te zonnen? Vergeet je dan niet elke 2 uur in te smeren want de zonnebrand crème werkt na 2 uur uit.

 

Ontspannen op het strand

Qua huidverzorging ben je helemaal up-to-date, maar er zijn nog meer dingen handig op het strand of in de tuin. Wil je je tablet of smartphone meenemen op vakantie of naar het strand? Zorg dan dat hij beschermd is tegen krassen en stoten met een hoes. Wil je tijdens het zonnen genieten van een lekker muziekje? Met oordopjes in kun je tijdens het zonnen genieten van je favoriete muziek zonder andere mensen te storen. Houd je je beats liever niet alleen voor jezelf, en wil je ze met je vrienden op het strand delen? Speel je muziek dan af met een handige bluetooth speaker. Een heerlijke strandmiddag gegarandeerd. 

 

Met deze tips ben je helemaal klaar voor de zomer. Laat het zonnetje maar komen!

 

 

 

zondag 10 mei 2015
Jhemyla
Strand, huidverzorging, bruinen