Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips tegen droog 'zomer' haar

Heerlijk, zo’n zomer vol zon en gezellige zwempartijtjes. Hier moet je natuurlijk ook volop van genieten, want voor je het weet is de zomer alweer voorbij! Nu is het moment aangebroken dat je kan nagenieten en kan terugdenken aan mooie herinnering die je deze zomer hebt gemaakt. Eén van de minder mooie herinneringen die je elk jaar hebt aan de zomer, is dat enorm droge haar waar je mee zit opgescheept. Door al het zwemmen en alle zon is de glans verdwenen uit je haar en voelt het aan als stro. Maar geen paniek, er zijn oplossingen voor! Hier 3 tips om je droge haar weer te fixen!
 
 
Ten eerste moet je proberen een tijdje stylingtools te vermijden. De hitte van stijltangen, krultangen, föhns en ga zo maar door zijn zoiezo nooit goed voor je haar. Maar wanneer je haar al enorm is uitgedroogd door andere factoren als zon, kan je haar dit echt even niet hebben. Probeer daarom een tijdje je haar aan de lucht te laten drogen en niet te stylen met hitte. Want onthoud, iedereen is prachtig zoals hij is! Als je toch graag je haar in model wil brengen, zet dan de stylingtool op een lage temperatuur. Zo beschadig je je haar het minst. 
 
Tip twee is, was je haar niet met heet water. Dit hete water zal je haar nog meer beschadigen dan het al was, met gevolg dat het er nog droger uit zal zien. Was het met dus met lauw water. Een extra tip: als je je haar na het wassen naspoelt met koud water, zal het er extra glanzend uitzien. Het is even een kippenvel momentje, maar het is het zeker waard!
 
De laatste tip ligt misschien voor de hand, maar is toch ontzettend belangrijk. Ontwijk voor een tijdje chloorwater. Een leuk uitje op een regenachtige herfstdag, is naar een overdekt zwembad gaan. Heel leuk natuurlijk, maar voor je haar niet zo verstandig!
 
Hopelijk heb je iets gehad aan deze tips en kan je op deze manier ervoor zorgen dat je haar weer prachtig en gezond zal worden!
 
maandag 5 oktober 2015
Jinke