Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips om sneller bruin te worden onder de zonneba

 

De meeste mensen gaan natuurlijk naar de zonnebank om een kleurtje te krijgen, maar zijn er ook manieren hoe je sneller bruin kan worden? Dat lees je hier. Wij snappen dat het niet altijd zo snel gaat onder de zonnebank. Daarom hebben wij een aantal tips om een rijtje gezet hoe jij sneller bruin kan worden.

 

Ga regelmatig onder de zonnebank

Dit is waarschijnlijk een tip die je helemaal niet erg vind. Geef toe, wie vind het nou erg om heerlijk te ontspannen onder de zonnebank? Precies, helemaal niemand toch? Het is dan ook heel erg belangrijk dat je met regelmaat onder de zonnebank gaat. Van één keer wordt je namelijk niet bruin. Daarom raden wij, maar ook heel erg veel andere mensen je aan om in het begin elke week heen te gaan. Wanneer je dat doet zal de bruine kleur dieper doordringen in je huid. Als beginner is het dan ook verstandig om je sessie kort te houden. Ongeveer zo’n 10 tot 15 minuten. Dat komt omdat je huid moet wennen aan de zonnebank. Je verwacht het waarschijnlijk niet, maar je kan ook verbranden onder de zonnebank en dat wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Je kan er ook voor kiezen om je met olie in te smeren tijdens het ontspannen onder de zonnebank.

 

Zonnebrandcrème

Voordat je lekker onder de zonnebank gaat liggen ontspannen is het belangrijk dat je jezelf goed insmeert zoals we hierboven al aangaven. Je kan dit dan ook het beste doen met zonnebrandcrème. Deze crème voedt, hydrateert en verzorgt je huid namelijk terwijl jij onder de zonnebank ligt te genieten en natuurlijk bruin ligt te worden. Wel is het belangrijk om een goede zonnebrandcrème uit te zoeken. Elke huid reageert namelijk anders op de crème. Het moet dus ook testen, testen en nog eens testen. Je kan natuurlijk ook achterop het flesje kijken of het bij je past of niet. Het kan namelijk zijn dat je huid er van geïrriteerd wordt en dat wil je natuurlijk niet.

 

Je huid verzorgen en aftertan

Wanneer je echt snel bruin wilt worden is dit de goudentip. De verzorgende zonnebrandcrème is dan ook niet genoeg. Wanneer je echt snel bruin wilt worden is het misschien wel verstandig om gebruik te maken van aftertan. Aftertan staat er dan ook om bekent als een verzorgende aftersun die de huid na het zonnen verkoelt en verwacht en zo zorgt voor een mooie, maar ook zeker langdurige bruining. Daarnaast zorgt aftertan ook voor het creëren van rust voor je huid. Naast het gebruiken van verschillende crèmes is het ook heel erg belangrijk om je huid goed te verzorgen. Wanneer jij je huid niet goed verzorgt kan het namelijk heel erg lang duren voordat je huid bruin wordt. Je moet er dan ook wel iets voor over hebben om die mooie bruine kleur te krijgen. Zorg er daarom ook goed voor dat jij je huid zowel voor de zonnebank als na de zonnebank goed verzorgt. Dat resulteert dan ook in een vele malen mooiere bruine kleur.

 
 
 
 
vrijdag 26 november 2021
Lizz