Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips om sneller bruin te worden

Tips om sneller bruin te worden

We willen natuurlijk allemaal een lekker kleurtje krijgen tijdens de zomer, maar hoe krijg je dat nou snel voor elkaar? Bij de een gaat het namelijk sneller dan bij de ander. Wij hebben daarom een aantal tips hoe ook jij deze zomer een lekker kleurtje kan krijgen.
 

Koop nieuwe zonnebrand

Zoals veel mensen weten is je huid niet de grootste fan van de zon. Dit geldt ook voor je zonnebrandflesje. Door de straling kan de beschermingsfactor namelijk afnemen. Daarom is het zo belangrijk dat je, je zonnebrandflesje altijd in de schaduw weg legt en dat je ieder jaar een nieuw flesje koopt voor het beste resultaat. Let daarbij goed op de factor. Je moet namelijk wel een factor kiezen die bij je huid past. Met een lagere factor wordt je misschien sneller bruin, maar het is niet goed voor je huid. Kies een zonnebrand waarmee je iets langer in de zon kunt blijven liggen zonder erg te verbanden. Het duurt dan wel even wat langer voordat je echt bruin wordt maar niks is vervelender dan verbranden tijdens je vakantie. Tevens i is verbranden erg slecht voor je huid en kan je er goed ziek door worden. 

 
 
 

Drink veel water

Naast dat alle doctoren zeggen dat je veel water moet drinken. De zon droogt je namelijk erg snel uit, je moet dus genoeg vocht in je lichaam houden. Als je niet genoeg drinkt op een dag kan je erge hoofdpijn krijgen. Naast dat het drinken van water dit tegen gaat heeft het ook effect op je huid. Water zorgt namelijk ook dat je een mooie bruine glow krijgt en deze blijft langeretijd. Ook is het belangrijk om aftersun te gebruiken. Aftersun laat je huid namelijk rusten en helpt  bij het herstellen

 
 
 
 

Ga bij het water zitten

Het is echt zo, je wordt bij de zee en het zwembad veel sneller bruin. Dit komt namelijk door de reflectie van de uv-stralen op het water. deze stralen komen namelijk dubbeel zoveel aan op je huid. Dit komt omdat deze stralen weerkaatsen op je huid en dan weer terug gekaatst worden door het water. let wel op, je moet je wel goed insmeren. Naast dat je veel sneller bruin wordt langs het water is de kans van verbranden ook veel groter. Daarom raden wij je ook aan om je om de twee uur in te smeren.

 
 
 
 

Zoek een witte omgeving

Naast dat water er voor zorgt dat je snel bruin wordt is er nog een manier om snel bruin te worden. Je hebt het vast wel eens gezien. Mensen die tijdens hun wintersport even in de zon gaan zitten. Dat komt door de sneeuw, die wit is en het zonlicht ook weerkaatst. Daarom is het belangrijk dat je ook tijdens je vakantie op zoek gaat naar een witte omgeving die ook nog is in de zon is. Ook hier is het erg belangrijk dat je jezelf goed gaat insmeren. Ook hier is de kans op verbranden ook dubbel zo groot. 

 
 
 
 

 

donderdag 17 juni 2021
Lizz