Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips om je te vermaken op het strand

Een dag strand is geweldig! Je kunt er heerlijk genieten van de zon en de zee. Wij snappen dat je na een paar uur luieren in je bikini op je handdoek ook wel even iets anders wilt. Maar wat kun je doen naast ijsjes halen, tijdschriften lezen en zwemmen? Wij hebben de leukste activiteiten voor je op een rijtje gezet!  

1. Skimboarden

Skimboarden is een watersport waarbij je je met een skimboard (een houten plank) over het water verplaats. Skimboarden kan op een dunne laag water en op golven, dus de Nederlandse stranden zijn er perfect voor! Tijdens het skimboarden wil je natuurlijk voorkomen dat je bikini gaat verschuiven, zoek daarom na het lezen snel een bikini of badpak uit die tegelijkertijd comfortabel, vrouwelijk en trendy is. Skimboarden is lastiger dan je denkt en super leuk om eens te proberen. Succes met oefenen en laat ons vooral weten of het gelukt is! 

 

2. De ideale scrub mogelijkheid

Scrubben zorgt ervoor dat je dode huidcellen verliest. Om zo snel mogelijk bruin te worden, is het echt een aanrader om te scrubben. Je hebt geluk.. want zand is het perfecte scrubmiddel! Een ander pluspunt is dat je er een extreem zachte huid van krijgt! Vergeet vooral de zonnebrand niet als je gaat zonnen.

3. Neem een bal mee

Wil je lekker iets actiefs doen met je vrienden of andere strandgangers, dan is een balsport een top idee! Neem een bal mee naar het strand en je kunt fanatiek volleyballen of voetballen. Je kunt dit zowel op het strand doen als in het water, superleuk toch! Maak teams  en spelen maar! De meeste kinderen vinden dit ook geweldig, dus zorg ervoor dat je altijd een bal bij je hebt en ze zijn de hele dag zoet. Een zonnebril is bij het volleyballen heel handig omdat je steeds omhoog naar de bal moet kijken. Wij hebben de leukste zonnebrillen voor zowel mannen, vrouwen, als kinderen!

 

Tip: Om het extra spannend te maken, kun je een prijs verzinnen voor de winnaars, bijvoorbeeld een lekker ijsje of drankje op het terras.

 

4. Luchtbedrace

Een andere wedstrijd: Een luchtbedrace! Naast het dobberen op het water, kun je een luchtbed ook ergens anders voor gebruiken. Spreek een finishpunt af en degene die er het snelst naartoe kan peddelen, wint!

5. Vliegeren

Staat er een aardig windje op het strand, ga vliegeren! Dit is ook leuk om met z’n tweeën te doen.

6. Schelpenkettingen maken

Ga mooie schelpjes zoeken en maak er gave sierraden van. Schelpenkettingen in je haar of om je nek staan heel ‘cute’ en maken je outfit helemaal af! Je kunt ook schelpjes zoeken en deze op je teenslippers vastmaken, zo zijn ze wel heel uniek!

 

Tip: Neem voor de zekerheid wat lijm en naald en draad mee.

 

7. Zandkastelen bouwen

Als kind konden we ons altijd urenlang vermaken met het bouwen van zandkastelen. Maar als je ouder bent is het nog steeds even leuk hoor! Daag jezelf uit om een mooi kasteel te bouwen in plaats van zo’n modderig bouwwerk zoals vroeger (tenzij je toen al talent had natuurlijk)! 

 

zondag 5 juli 2015
Lisa Wolf
Strand, zwemmen, zon, bikini, badpak, zonnebril, handdoek, actief