Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips om je badjas mooi te houden

 

Het is toch heerlijk om in de ochtend een heerlijke douche te nemen en dan de rest van de ochtend heerlijk in je badjas te dragen. Toch zijn nog heel erg veel mensen onzeker over de manier hoe ze hun welgeliefde badjas nou mooi houden. Wil jij nou weten hoe jij je badjas mooi kan houden? Lees dan verder.

 

Hoe vaak moet ik mijn badjas wassen?

Veel mensen lopen rond met de vraag hoe vaak een badjas gewassen moet worden. Dat hangt in de eerste plaats natuurlijk af van hoe vaak jij je badjas draagt. Wanneer je dagelijks in je badjas loopt moet je badjas wat vaker gewassen worden dan wanneer je hem eens in de week na het douchen draagt. Het antwoord op deze vraag is dan ook eigenlijk heel erg simpel. Je moet namelijk zelf hel erg goed kijken hoe vies je badjas eigenlijk wordt. ontbijt je dagelijks in je badjas, dan kan je hem het beste om de 2 a 3 dagen wassen. Ook is het belangrijk goed te kijken naar het materiaal waar je badjas van gemaakt is. een katoenen badjas kan je bijvoorbeeld het beste om de dag wassen wanneer je hem elke dag gebruikt na het douchen. Dat is dan ook wel zo fris.

 

Hoe moet ik mijn badjas wassen?

De volgende vraag die jij aan jezelf gaat stellen is hoe je, je badjas eigenlijk moet wassen. Hoe je een badjas moet wassen hangt voor een groot deel af van het materiaal waarvan je badjas is gemaakt. Daarnaast is de kleur ook een bepalende factor. Het is dan ook niet verstandig om je favoriete witte badjas samen met gekleurde handdoeken samen in de wasmachine te doen. De kans is dan heel erg groot dat je niet zo blij zal zijn wanneer je wasmachine klaar is. Wanneer je badjas zelf gekleurd is kan je deze natuurlijk wel met je bonte was mee wassen. Ook kan je ervoor kiezen om je badjas alleen te wassen. Dan weet je namelijk zeker dat de kwaliteit en de kleur van de badjas altijd goed blijft. Dat is natuurlijk wel zo prettig. Verder is het wasmiddel ook heel erg belangrijk. Ook hier kan je badjas schade van oplopen. Kijk daar dus goed voor uit.

 

Hoe moet ik mijn badjas drogen?

Om langer plezier te hebben van je badjas is het drogen ook een belangrijke factor. Laat de badjas na het wassen nooit in de wasmachine zitten, maar hang hem juist direct op te drogen. Sommige badjassen kunnen ook prima in de droger, maar dat hangt heel erg af van het materiaal en de kwaliteit van de badjas. Wij raden je aan om het niet in de droger te doen, maar juist je badjas aan een droogrek te handen binnen of buiten. Wanneer je een lekkere frisluchtje aan je badjas mee wilt geven kan je ervoor kiezen om je badjas buiten te drogen. Dan weet je namelijk zeker dat je lang plezier hebt van je badjas en dat is natuurlijk wel zo prettig.

 
 
 
 
woensdag 29 december 2021
Lizz