Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tips bij het kopen van slippers of sandalen

 

De slippers zijn tegenwoordig erg populair voor op het strand in de zomer, maar ook om te wandelen als je bijvoorbeeld op vakantie naar de stad gaat. Het ‘’rocken van’’ een paar slippers of sandalen geeft je het ultieme zomergevoel. Je vindt deze rubberen en plastic schoenen dus gemakkelijk in onze online winkel. Wij verkopen ook andere slippers en sandalen. Rubber en kunststof zijn niet het enige wat wij te bieden hebben. Ook hebben we verschillende leren sandalen in ons assortiment.

 

Wat zijn de slipper trends?

In Nederland zijn sandalen en slippers erg populair in de zomer. In Nederland dragen veel jongeren Nike en Adidas sandalen of slippers, het is tegenwoordig best een grote trend. Maar niet alleen jongeren volgen de trend, maar vooral oude mensen vinden het  erg comfortabel om sandalen en slippers te dragen. Daarom bieden we een verscheidenheid aan sandalen en slippers aan in ons assortiment. Het is heel belangrijk dat de slippers bij jou als persoon passen, net als zwembroeken of bikini's. Maar voordat je op zoek gaat naar het perfecte paar sandalen of slippers, lees je eerst deze blog zodat je de juiste tips en tricks kunt gebruiken bij het shoppen voor sandalen en slippers.

 

 

                                      

 

 

Comfortabel over mooi

Let niet helemaal op je schoenmaat, maar pas ze aan op basis van hoe ze zitten en of ze comfortabel zijn. Als je de sandaal of slipper probeert, moet je precies op de zool van de sandaal of slipper staan. De hiel en tenen mogen dus niet over de rand uitsteken of er net op zitten. Er moet wel een beetje ruimte zitten tussen de hiel of tenen en de rand van de sandaal of slipper. Is dit wel het geval? Dan zijn ze te klein. Loop er altijd een tijdje mee om ervoor te zorgen dat je voet nergens pijn doet en je er de hele zomer mee kunt lopen.

 

Andere maten

Slipper maten verschillen vaak van normale schoenen. Het is normaal dat de maat van de slippers niet altijd gelijk is aan de maat van de schoen. Ga daarom vaak een of ¾ maat groter, zodat de sandalen of slippers niet te klein vallen. Als je sandalen of slippers te klein zijn, doet het veel pijn aan je voeten, bijvoorbeeld je hielen en tenen steken uit. Onthoud dat dus.

 

                                  

 

 

Stevig, niet dun

Vaak willen mensen goedkoop sandalen of slippers kopen. Maar vaak zijn de gekochte sandalen of slippers al na een paar dagen kapot, bijvoorbeeld het bandje aan de voet of de zool is al versleten. Daarom heb je een sandaal of slipper van hoge kwaliteit nodig met een goede zool die je lang kunt dragen en waarin je goed kunt lopen. Focus niet te veel op de prijs, maar op hoe de slipper eruit ziet en of hij bij je voet past om de hele zomer mee te doen. Want niemand wil met zere voeten en blaren lopen, hoe mooi ze ook zijn.

 

Eye-catcher

Koop natuurlijk zwemkleding die goed bij je lichaam past en comfortabel voor je is, zoals een badpak of bikini. Maar je wilt je outfit ook afmaken met comfortabele sandalen of slippers die passen bij een badpak, zwembroek of bikini. Hiervoor bieden we bij Havaianas sandalen en een body glove voor elegante slippers en sandalen.

 
zaterdag 15 oktober 2022
Lizz