Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tijdloze badmode

Mode: het kan leuk zijn, maar soms ook harstikke lastig! In badmode land zijn er ieder jaar weer nieuwe trends, en dit is natuurlijk heel er leuk. Maar altijd maar de laatste trends bijhouden en je hieraan aanpassen kan enorm moeilijk zijn! Maar geen paniek, er zijn genoeg bikini’s en badpakken te vinden die helemaal tijdloos zijn! Zo hoef jij je niet druk te maken als je over het strand loopt en ben jij altijd harstikke trendy!
 

Modellen 

Qua model zit je met een bandeau bikini of een triangelbikini altijd goed. Elk jaar zitten deze modellen wel verwerkt in de nieuwe badmode collectie. Waarom? Omdat ze zo tijdloos zijn! Op het gebied van badpakken kan je niet zoveel fout doen. Ga voor een basic model, met schouderbandjes of een halterband. 
 

Kleur en printen

Als je zwemkleding wilt kopen die jaren lang hip en trendy blijft, is de allerbelangrijkste regel dat je niet gaat voor een felle kleur. Elke zomer zijn er namelijk andere modekleuren. Het kan zijn dat de ene zomer een rode bikini een musthave is, terwijl dit de volgende zomer een echte no-go is. Dit is dus geen goed plan. Wat je wel moet doen is gaan voor een zwart badpak of blauwe bikini of kiezen voor andere basic kleuren. Deze kleuren zullen namelijk nooit uit het modebeeld verdwijnen. In de badkleding collectie van elk jaar zijn deze kleuren terug te vinden. 
 
Wat je beter niet kan doen, is gaan voor hele drukke en opvallende printen. De reden hiervoor is opnieuw dat dit vaak trends zijn die maar één of hooguit twee zomer duren. Ons advies is dan ook: neem een effen bikini of badpak. Houd jij heel erg van printjes en vind je effen zwemkleding echt te saai? Ga dan voor een basispatroontje zoals stippen of strepen. Ook kan je gaan voor een bikini of badpak met een klein werkje erop, bijvoorbeeld van kraaltjes. Zorg dan wel weer dat dit niet te opvallend is, want dan kan het weer een éénjarig ding zijn!
 

In het kort

Wat is nu de conclusie van deze blog? Als jij een bikini of badpak wil kopen dat jaren lang hip en trendy blijft, ga dan voor een effen item, of iets met een basic printje. Ga ook voor basis kleuren als wit, zwart en donkerblauw!
 
woensdag 5 augustus 2015
Jinke
tijdloze badkleding, trendy, hip, zomer, bikini, badpak