Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tijd voor al jouw besties en bff's!

Vandaag is de dag voor BFF's! Deze dag is speciaal opgericht zodat vriendinnen aan elkaar denken en elkaar kunnen laten weten dat ze elkaar waarderen. Pak dus je mobieltje (hey, hij ligt toch al in de buurt toch haha) en app die ene vriendin die je al een tijd niet meer hebt gesproken, of laat je huidige besties weten hoezeer je hun vriendschap op prijs stelt. Doen doen doen!

 

Tijd voor al jouw besties en bff's!

Wat dacht je van een heerlijk dagje sauna?

Je mag vandaag lekker genieten van alle vriendinnen die je hebt en ga dus vooral iets gezelligs doen met vriendinnen en ENJOY! Heb je al ideetjes, dan is dat helemaal okidoki, maar het kan zijn dat je echt helemaal géén idee hebt wat je samen moet gaan doen vandaag, terwijl je echt graag iets origineels of lekker geks wilt doen. Google is dan natuurlijk your best friend (eh..op die vriendinnen na dan natuurlijk he). Maar wat dacht je van een heerlijk dagje naar de sauna samen? 

Bekijk de nieuwe collectie bikini's

Lijkt jou naar de sauna gaan wel heerlijk maar zie je er tegenop om in je nakie rond te moeten lopen en houd je liever je badkleding aan (en je bent echt niet de enige hoor) dan kan je naar sauna's die speciale badkledingdagen organiseren. Er zit er vast wel eentje in jouw buurt. En als je dan toch bezig bent met rondkijken of het web, dan kan je dat net zo goed gezellig samen doen. En wat is er dan gezelliger om samen nog even naar de nieuwste collecties bikini's en badpakken te kijken?

Om blij van te worden

Er is echt zoveel nieuws en zoveel moois voor komende zomer. En dan hoef je dus echt niet tot het mooie weer te wachten, want je kan je nieuwe zwemkleding prima gebruiken in de sauna of het zwembad toch? Je wordt echt supervrolijk van al die bikini's in prachtige tinten en met al die vrolijke prints en die stijlvolle zwarte modellen met mooie details zijn ook om verliefd op te worden. Wanna see some? Hier komen een paar echt really really wanna have bikini's waarin jij zeker gaat schitteren om en nabij het water. 

 

   

 
Natuurlijk mogen de badpakken ook niet vergeten worden, want of je er nu van houdt of niet, badpakken zijn helemaal hot en trending. Ze zijn tegenwoordig sexy, uitdagend en spannend en geloof je het nog niet, dan moet je toch echt even naar de volgende swimsuits kijken, maar bedenk wel dat het maar een paar voorbeelden zijn terwijl er op zwemkleding.nl ontelbaar veel staan die minstens net zo yummy zijn.
 

   

Een badjas en slippers mogen niet ontbreken

Ik zei het toch? Ze zijn écht gaaf he? En ja, je hoeft dus niet te wachten tot de zomer om deze beauties aan te trekken. Bel nou maar je dinnetje, of nodig al je bff's uit en have fun in de sauna. Oh? Nog een badjas nodig? En slippers? Ook die kan je hier vinden. Deze badjassen zijn echt té mooi om niet even onder de aandacht te brengen:

 

 

En als we dan toch zo lekker bezig zijn, dan komen hier nog mooie matchende slippers die stuk voor stuk geschikt zijn voor de sauna. Need I say more?

   

No, I don't need to say more. Veel plezier vandaag!

 

 

zaterdag 18 maart 2017
Roos
nationale vriendinnendag, sauna