Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Therme skincare Zen White Lotus en Hammam Shower

img_1122-001_850x600_zpsf7c3a450

 

Er bestond geen enkel doucheproduct waarvan wij helemaal weg waren. Zo’n doucheproduct die je altijd maar weer opnieuw koopt. Zelfs als de oude nog niets een op is. Het is best lastig om over douchegel te schrijven. Maar wij kunnenn jullie wel vertellen dat de formule heel erg fijn is en dat ook de geur toch heerlijk is. Zeker nu de zomer weer langzaam aan weggaat, je zwemkleding weer is ingepakt, is het weer tijd om je lichaam te verwennen. 

Het merk

We zullen beginnen met wat te vertellen over het merk.  Therme Aromatherapie is gebaseerd op klassieke planten- en bloemenextracten alsmede etherische oliën, die al eeuwenlang wereldwijd gebruikt worden vanwege hun weldadige eigenschappen voor zowel lichaam als geest. 
Therme Skincare huidverzorging bestaat uit de geuren Lavendel, Jasmijn, Eucalyptus, Amandel en Joioba en Roses in de vorm van rijk verzorgende bad-, douche-, scrub-, bodyproducten en massageoliën.  

 

De verpakking vinden wij heel erg veel ‘zen’ uitstralen. Rustige kleuren en vooral heel erg veel wit. Vaak staat er een afbeelding op die ook rust uitstraalt. We hebben er nooit zo over nagedacht, maar eigenlijk is het een heel erg mooi merk. De verpakking voelt ook zeer degelijk aan en is gemakkelijk mee te nemen onder de douche. Wij nemen de douchegel elke dag mee onder  de douche en de verpakking ziet er nog mooi uit. Ook lekt de dop niet wat wij echt heel erg prettig vinden.   

Therme Hammam Shower Gel

De hammam ruikt, hoe kan het ook anders, naar de hammam zoals je die kent in Turkije. De geur is best hard en heel erg zeeperig. Toch zit er iets warms tussen wat de geur toch heel erg aangenaam maakt. Hoe vaak wij deze ook pakken, hij gaat nooit vervelen. ”Therma hammam shower gel is gebaseerd op de eeuwenoude  badcultuur met ceder en olijfolie. Cederaroma wordt al eeuwenlang gebruikt ter versterking van het zelfvertrouwen. Olijfolie reinigt en verzorgt de huid.”   

Zen White Lotus shower Satin

Ook hebben wij laatst de Zen White Lotus shower Satin gekocht. Deze geur hebben wij nu voor het eerst. We zijn van plan om ze allemaal te kopen, zo verslaafd zij wij eraan. Wij kochten eigenlijk de Zen White lotus omdat de verpakking zo mooi is. Gewoon lekker wit zonder poespas. De geur is echt heel erg anders dan de Hammam, namelijk heel erg zacht. Deze gebruiken wij altijd na het werken op zondag. Het voelt dan gewoon echt als een relax momentje.

 

De substanties van Therme producten zijn heel erg fijn. De producten zijn altijd heel erg vol en soort van romig. Daarnaast is de geur heel erg aanwezig maar dit zorgt er wel voor dat je heerlijk ruikt. Ze schuimen heerlijk en eigenlijk is er niks aan op te merken.  Wij zijn gewoon mega fan en blijven ze dan ook gewoon kopen.  Wij denken dat jullie nu wel merken dat wij ze echt heel erg fijn vinden. De showergels liggen zo rond de €5,00 wat echt een prima prijsje is. Vaak is er bij kruidvat ook wel een 1+1 actie. 

 

Bekijk zwemkleding.nl ook op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. 

 

vrijdag 16 september 2016
Jhemyla