Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

The Sylvie Swim Collection

Hebben jullie de nieuwe reclame van Hunkemöller al gezien? Wat een prachtige collectie van Sylvie Meis, The Sylvie Swim Collection 2014!

Sylvie Meis

Sylvie Meis is een Nederlandse presentatrice, actrice en model. De meesten kenden haar als de vrouw van de wereldbekende profvoetballer Rafeal van der Vaart waar ze net een paar maanden van is gescheiden. Dat Sylvie niet alleen bekend werd als één van de knapste voetbalvrouwen, ook zij bouwde net als haar ex-man een prachtige carrière op. In onze buurland Duitsland werd Sylvie een populaire televisiester! Als jurylid van het programma Das Supertalent, naar een kandidaat in het waanzinnige dansprogramma Let's Dance tot een fenominale presentatrice in Let's Dance en The Face. 

Hunkemöller

In het jaar 2012 begon Sylvie Meis voor het bekende vrouwenmerk Hunkemöller te werken. De samenwerking bleek een goede set van het grote merk. "Haar kerstcollectie verkocht sneller dan welke collectie dan ook", vertelt directeur Philip Mountford. Ook Sylvie is te spreken over deze samenwerking. Zij is naast haar eerdere kerstcollectie ook enorm trots op haar swim collection! Zo vertelt Sylvie: "Ik ben erg trots op het resultaat van de samenwerking met Hunkemöller. De collectie toont mijn liefde voor de zomer en de items zijn helemaal volgens mijn ideeën en smaak ontworpen."
 
 
Zijn jullie ook zo razend enthousiast over haar zomerse collectie vol felle kleuren en de populaire aztec printjes? Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie reacties over Sylvies nieuwe swimcollection!
 
zaterdag 24 mei 2014
Lisa