Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

The Sylvie Collection '15

 

Op Instagram heeft de prachtige blondine een foto gedeeld waarop een prachtige bikini te zien is. ,,Just a little tease'', schrijft ze bij de foto waarop ze op het strand tegen een model aanleunt en lachend haar hoofd op zijn schouder legt. De persoon naast haar is Kay Nambiar. In januari maakte hij onderdeel uit van de Hunkemöller-fotoshoot op het paradijselijke eiland Phuket.

 

 

Na het bekijken van haar prachtige foto's kon het niet anders dan dat wij meteen in de webshop van Hunkemöller wilde snuffelen. De gehele collectie staat Sylvie prachtig maar wat wil je ook met zo'n killer body. Onze favoriet is absoluut de Voorgevormde bikinitop Visual Art. Uitgevoerd in een zomerse neon koraal kleur met paars/roze gedeeltes op de cups. De bikinitop is op 2 manieren te dragen door de multifunctionele afneembare bandjes.

 

 

Ook prachtig is de Bandeau bikinitop Stained glass. Deze bikinitop uit de Sylvie collectie is uitgevoerd in een zwarte kleur. Uniek aan dit item zijn de gekleurde strass steentjes tussen de cups die doorlopen naar de haltersluiting. Het broekje bevat precies dezelfde mooie strass steentjes wat het geheel tot een prachtige bikini maakt.

 

 

Dankzij 'The Sylvie Collectie' zien we onszelf al op het strand liggen deze zomer. We kunnen ons zo voorstellen dat ook jij al helemaal in zomersferen komt. Tot die tijd moeten we het doen met de sfeervolle foto's van een adembenemende Sylvie Meis die er stralender uitziet dan ooit te voren. 

 

zondag 17 mei 2015
Jhemyla
Hunkemoller, Sylvie Meis, Collection