Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

The Sting op Zwemkleding.nl!

We kennen The Sting natuurlijk allemaal van de ontzettend leuke en fashionable kledingwinkels. De afgelopen jaren zijn bijna alle filialen in Nederland omgetoverd tot winkels met een enorme uitstraling. Met een lekker muziekje op de achtergrond kunnen mannen en vrouwen hun hart ophalen aan de prachtige en goed betaalbare kleding. Ook de zwemkleding van The Sting mogen we niet vergeten. Deze zwemkleding kan en mag dan ook niet ontbreken in onze website! Maar wat is er nu zo bijzonder aan The Sting?

 

History

De van oorsprong Nederlandse winkelketen The Sting bestaat al een aardig tijdje. In 1982 werd de eerste winkel geopend in Tilburg. De winkel werd steeds populairder en tegenwoordig heeft The Sting naast Nederland zelfs filialen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en België. Sinds kort is The Sting online ook erg actief met een eigen webshop.

 

 

Brands

The Sting heeft een ruim aanbod aan kleding voor mannen en vrouwen. Voor vrouwen heeft de winkel onder andere de merken Bien Bleu, April Evil, Miss America, Sutherland Woman en Soboho. De mannen kunnen kiezen uit onder andere 55 Stage, Capsize, Mille Milano, Revelation en Ashes to Dust. Door het enorm brede aanbod van veel gevarieerde merken heb je een ruime keuze en kan je zeker wel iets vinden dat je leuk vindt!

 

Beachwear

De zwemkleding van The Sting is net als de gewone kleding van de winkelketen enorm fashionable. The Sting speelt in op verschillende trends en is daarmee heel gevarieerd. Zo kan je kiezen uit schattige bikini’s met leuke bloemen of juist heel stoere bikini’s met felle kleuren en leuke details. Voor de mannen is er ook meer dan genoeg, van stoere zwembroeken in allerlei kleuren tot een hippe Amerikaanse print. 

 

vrijdag 24 mei 2013
Esther
The Sting, mode, zwemkleding, nu op zwemkleding.nl