Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

The most beautiful boobs..zwemkleding met steun!

Tevreden zijn wij vrouwen bijna nooit over wat de natuur ons gegeven heeft. Heeft je vriendin cup F waar je wel eens een jaloerse blik op werpt, diezelfde vriendin droomt juist weer van borsten met de kleine cupmaat die jij hebt. Toch hebben we wel 1 ding gemeen en dat is dat we géén hangende borsten willen. Gelukkig zijn er oplossingen genoeg om je decolleté een waanzinnige boost te geven. Juist in zwemkleding-land! Je hebt de meest fantastische bikinitops, zwempakken en tankini’s met push-ups en beugels die je buste prachtig uit doen komen.

 

The most beautiful boobs..zwemkleding met steun!

 

Hangende borsten voorkomen

Je kan hangende borsten niet compleet voorkomen en als je pech hebt zit het gewoon in je genen. Je hebt hangborsten als het merendeel van de borst niet meer mooi rechtop staat en de tepel (grotendeels) naar beneden wijst. Er  zijn wel een aantal dingen waar je op kunt letten om erger te voorkomen. Moeten we wel even erbij zeggen dat hangende borsten per definitie niet sexy of lelijk zijn, want je bent prachtig zoals je bent en ook hangborsten kunnen ongelooflijk sexy zijn, maar we gaan er hier van uit dat je je boobs graag iets meer body wilt geven en iets meer wilt liften zonder meteen een operatie te moeten ondergaan. Let er vooral op dat je je bikinitop nooit te klein of te groot koopt. Welke cupmaat je ook hebt, een bovenstukje dat precies je maat is staat altijd beter. Zo heb ik tot heel erg laat in mijn leven met een te kleine bh rondgelopen. Eerst was het de cupmaat die ik net te klein droeg en later kwam ik er nog eens achter waar die maten achter de cupmaat voor stonden. Die staan dus voor de omtrek van je lichaam net onder je borsten. Wist ik veel! 

  

 

  

 

 

Ik kocht altijd een 75 omdat die meestal in de winkels hingen en ik dacht dat dat standaard was. Op het moment dat ik een 85 kocht en van B naar een C ging tijdens het shoppen, ging er een wereld voor me open. Mijn borsten leken ineens een maat groter, terwijl ik ze altijd ''klein hield'' in die te kleine cupmaat. Want tja..dat zat ook wel best vond ik, dus geen haar op mijn hoofd die aan een grotere cupmaat dacht. Ben je net als ik te eigenwijs om professionele hulp in te schakelen, expirimenteer dan zeker eens met de cupgroottes én verschillende merken (want dat scheelt ook enorm) en probeer ook zeker eens andere borstomtrek maten!

 

Topjes met extra steun aan de borsten 

Anyhow..Slappe borsten kan je (naast de juiste maat dragen) minder op laten vallen door een mooie bikinitop of badpak uit te zoeken die voldoende ondersteuning biedt rond en onder de borsten. We geven je een paar voorbeelden maar bekijk gerust het aanbod op deze zwemkleding vergelijkingssite, de keuze is enorm en er is altijd wel een bikini te vinden in jouw stijl. Wil je extra ondersteuning dan raden we een bikinitop met beugel aan en met een push-up bikinitop of een combinatie hiervan, ziet niemand dat je slappe borsten hebt. Integendeel, ze lijken dan exact op die van onderstaande fotomodellen. Wie weet wat voor slappe borsten die eigenlijk van nature hebben ;)

 

 

 

 

Smeer je goed in met zonnebrandcrème 

Door in de zon te gaan zitten en je boezem veel bloot te stellen aan UV-straling zal je huid gaandeweg de jaren haar elasticiteit verliezen, waardoor er huidveroudering en –verzakking ontstaat. We don’t want that! Gelukkig hebben we daar een enorme goede tip voor: smeer je goed in met zonnebrand! Doen doen doen girls! Op deze site vind je heerlijke zonnebrand van factor 6 tot en met 50 van o.a. de merken Clinique, Collistar, Biotherm, Nivea, Lancaster en Australian. Maare…pssst…als je niet zo van zonnen houdt en toch een mooi getint decolleté wilt dan kies je toch gewoon voor een zelfbruiner? Easy as that!

 

   

 

 

 

Tips voor stevige borsten

Niet alleen smeren en nog eens smeren tegen de zon helpt het proces van hangende borsten te voorkomen, ook gezonde voeding, veel water drinken (hydratatie) en lekker sporten helpen hangende borsten te voorkomen. Het is wel belangrijk om te weten dat borsten bestaan uit vet, bindweefsel en melkklieren en géén spieren hebben. Je kunt echter wel de huid rondom je borsten steviger maken door bepaalde oefeningen. Borstspieroefeningen hebben een liftend effect, wat ervoor zorgt dat het vroegtijdig hangen van je borsten wordt tegengegaan. Wist je dat zwemmen en roeien een goede manier zijn om je borsten te versterken? Je kunt ook thuis elke dag even deze bekende oefening doen: Druk je handpalmen stevig tegen elkaar aan, terwijl je ellebogen op een rechte lijn naar buiten steken. Een goede lichaamshouding is ook erg belangrijk. Hoe stevig je borsten zijn heeft ook te maken met hoever je naar voren hangt wanneer je zit of staat. Let daar dus op, zodat je er een gewoonte van maakt rechtop te staan en zitten: Schouders naar achteren!

 

Eigenlijk heel logisch allemaal, net zo logisch als dat je je niet te druk moet maken en gewoon lekker moet genieten van de zon, het water en dat jij zo prachtig jij bent!

 

 
vrijdag 14 juni 2019
Roos
hangende borsten, decolleté, tips, hangborsten, push-up