Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

The most beautiful boobs..zwemkleding met steun!

Tevreden zijn wij vrouwen bijna nooit over wat de natuur ons gegeven heeft. Heeft je vriendin cup F waar je wel eens een jaloerse blik op werpt, diezelfde vriendin droomt juist weer van borsten met de kleine cupmaat die jij hebt. Toch hebben we wel 1ding gemeen en dat is dat we géén hangende borsten willen. Gelukkig zijn er oplossingen genoeg om je decolleté een waanzinnige boost te geven. Juist in zwemkleding-land! Je hebt de meest fantastische bikinitops, zwempakken en tankini’s met push-ups en beugels die je buste prachtig uit doen komen.

 

The most beautiful boobs..zwemkleding met steun!

Hangende borsten voorkomen

Je kan hangende borsten niet compleet voorkomen en als je pech hebt zit het gewoon in je genen, maar er zijn wel een aantal dingen waar je op kunt letten om erger te voorkomen. Moeten we wel even erbij zeggen dat hangende borsten per definitie niet sexy of lelijk zijn, want je bent prachtig zoals je bent en ook hangborsten kunnen ongelooflijk sexy zijn, maar we gaan er hier van uit dat je je boobs graag iets meer body wilt geven en iets meer wilt liften zonder meteen een operatie te moeten ondergaan. 

 

   

Topjes met extra steun aan de borsten 

Slappe borsten kan je in de eerste plaats minder op laten vallen door een mooie bikinitop of badpak uit te zoeken die voldoende ondersteuning biedt rond en onder de borsten. We geven je een paar voorbeelden maar bekijk gerust het aanbod op deze site, de keuze is enorm en er is altijd wel een bikini te vinden in jouw stijl.

 

 

 

Smeer je goed in met zonnebrandcrème 

Door in de zon te gaan zitten en je boezem veel bloot te stellen aan UV-straling zal je huid gaandeweg de jaren haar elasticiteit verliezen, waardoor er huidveroudering en –verzakking ontstaat. We don’t want that! Gelukkig hebben we daar een enorme goede tip voor: smeer je goed in met zonnebrand! Doen doen doen girls! Op deze site vind je heerlijke zonnebrand van factor 6 tot en met 50 van o.a. de merken Clinique, Collistar, Biotherm, Nivea, Lancaster en Australian. Maare…pssst…als je niet zo van zonnen houdt en toch een mooi getint decolleté wilt dan kies je toch gewoon voor een zelfbruiner? Easy as that!

 

   

Tips voor stevige borsten

Niet alleen smeren en nog eens smeren tegen de zon helpt het proces van hangende borsten te voorkomen, ook gezonde voeding, veel water drinken (hydratatie) en lekker sporten helpen hangende borsten te voorkomen. Eigenlijk heel logisch allemaal, net zo logisch als dat je je niet te druk moet maken en gewoon lekker moet genieten van de zon, het water en dat jij zo prachtig jij bent!

 

 
donderdag 30 maart 2017
Roos
hangende borsten, decolleté, tips, hangborsten, push-up