Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Terugblik: de mooiste bikini's van Summer 2014

Wouw, wat boffen we met dit heerlijke weer! Echt genieten van het zonnetje als je tijdens de lunch op een terrasje zit. Zonnebril op, lekkere verse jus erbij en genieten maar! Om helemaal weer in de summervibe te komen, kijken we terug op de mooiste bikini's van het afgelopen seizoen. Welke bikini's waren zo ontzettend leuk dat we ze volgend jaar zeker weer zouden willen zien? Bekijk hier snel de top 3 bikini's van de zomer van 2014! 

 

 

Pastel Flowers

And the winner is.... de bandeaubikini van S. Oliver! Een bikini that has it al, zo zouden we deze fantastische topper wel kunnen noemen. Allereerst de bandeau: helemaal top, het meest favoriete model van deze zomer. En dan de heerlijke, zomerse print: pastelkleurige bloemetjes - perfect! 

 

Sexy Fringe

Als tweede kan natuurlijk de fringebikini niet in de top 3 ontbreken! Deze bikini van Jesse V heeft een mooie zomerse kleur, en de fringes zijn natuurlijk geweldig. De sweetheart halslijn maakt het helemaal af. 

 

Cute Aztec

En last, maar zeker not least, de aztec print. We zagen het al een aantal jaren voorbij komen, maar dit jaar was het zeker nog heel erg hot! In de vorm van een triangelbikini is deze bikini van Buffalo sexy, zomers en ongelofelijk cute.

 

Ondersteboven van deze mooie bikini's? Bekijk hieronder het volledige overzicht van de leukste bikini's van summer 2014! 

 

woensdag 17 september 2014
Esther
Zomer 2014, terugblik, mooie bikini's, badmode 2014