Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tankini vs. monokini

Een badpak dragen is voor vele jonge vrouwen nog een groot vraagstuk. Het is de algemene opvatting dat het dragen van een badpak alleen geschikt is voor vrouwen van 40 jaar die hun buikje willen bedekken. Maar niets is minder waar, badpakken zijn ook voor jonge volwassenen die een keer wat anders willen dragen dan de bikini die iedereen al heeft. Een badpak is misschien wel een te grote stap, maar wat dacht je van een handige tankini of de modieuze monokini?

 

tankini-vs-monokini

Tankini

Een tankini is een tussenvorm tussen het populair wordende badpak en de altijd populaire bikini. Een tankini heeft een lang topje tot aan het middel en een gewoon bikinibroekje. Een tankini is inderdaad een handig badkledingstuk voor vrouwen met een buikje. Met het bikinitopje van een tankini kun je je buik een beetje bedekken. Maar het is ook gewoon leuk om een keer een lang topje te dragen, dat wappert zo leuk aan het strand! Bovendien kun je het lange top ook oprollen naar boven, zodat je je buik ook kunt zonnen. Tankini's voldoen aan vele stijlen, zijn er in verschillende kleuren en vormen. Sommige modellen hebben een ingenaaide push-up beha of stevige beugels waardoor de borsten meer stevigheid krijgen en je vrouwelijke vormen er mooi in terugkomen.

Monokini

Een monokini is vrouwelijk, elegant en oogt ontzettend sexy! Een monokini zie je niet vaak, waardoor een monokini iets extra's geeft en het een uniek item is. In het jaar 1964 zijn de eerste monokini's bedacht en ontworpen door Rudi Gernreich, een Oostenrijker in Amerika. Het begon met een geheel badpak, waar vlak onder de borsten een stuk is uitgesneden. Tegenwoordig zijn er zoveel varianten, waardoor er vast wel iets bijzonders voor jou tussen zit!

 

Wat vind jij het mooist voor jezelf? Wordt het de handige tankini of de bijzondere monokini? Laat het ons weten op onze eigen Facebookpagina. Wij zijn ontzettend benieuwd!

 

vrijdag 25 juli 2014
Lisa
tankini, monokini