Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Summer proof met sunny sunglasses

Al de hele week hebben we vol verwachting uitgekeken naar het fantastische, tropische weekend. Gisteren was het dan eindelijk zo ver… De thermometer tikte de 30 graden aan en de dag kon niet meer stuk. Zomer is fun! IJsjes, bikini’s, slippertjes, leuke rokken, heerlijke cocktails, strandfeestjes en…. De mooiste zonnebrillen! Om je wat inspiratie te geven heb ik de leukste zonnebrillen voor je op een rijtje gezet. Stoer, sexy, vrouwelijk en heel erg zomers!

 

Mijn favoriete accessoire is absoluut de zonnebril. Een zonnebril straalt zelfverzekerdheid uit. De zonnebril maakt  je zomeroutfit helemaal af. Ik kan dan ook geen genoeg krijgen van al die mooie zonnebrillen in verschillende stijlen. De stijl die deze zomer helemaal in is? Retro!  

 

Deze zomer zien we veel verschillende stijlen zonnebrillen door elkaar. Een van de grootste trends is de nonchalante retro-stijl. Ronde zonnebrillen, zonnebrillen met de ‘cat eye’-look, prachtige ronde pilotenbrillen… We zien ze allemaal deze zomer. Om helemaal goed voorbereid te zijn hebben we hieronder de leukste zonnebrillen geselecteerd.  

 

 

Deze zomer kan jij helemaal los gaan met de mooiste zonnebrillen. Ben jij al klaar voor de zomer? Met deze zonnebrillen  maak jij jezelf helemaal summer proof! Welke zonnebril is jouw favoriet? Laat het ons weten! 

 

zondag 8 juni 2014
Esther
Zonnebrillen, trends, summer proof