Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Suitcase musthaves

Ieder jaar is het weer hetzelfde: kofferstress. Het gebeurt iedere keer weer, een veel te volle koffer die je zelfs niet meer dicht krijgt als je er drie keer bovenop springt. Uit de koffer komen allerlei hele belangrijke dingen zetten die natuurlijk niet kunnen missen. Om de zomer goed door te kunnen komen, zijn er een paar musthaves die je absoluut niet mag vergeten! Deze musthaves hebben wij even op een rijtje gezet.

 

 

Bikini's, strohoed en short

De dingen die absoluut niet mogen ontbreken in je koffer zijn onder andere twee hele leuke bikini’s. De ene is een prachtige fringebikini, naar dé trend van 2013. De andere is een vrolijke zomerse bloemenbikini van Esprit. Naast twee goede bikini’s is een zonnehoed ook niet geheel onbelangrijk. Met een strohoed bescherm je je hoofd tegen de zon, maar ook je haar. De leuke short van O’neill is een prachtig item dat je kan dragen in en uit het water. Dat maakt hem naast ongelofelijk leuk ook nog eens ontzettend handig!

 

Ook je ogen mogen op vakantie

Om te zorgen dat ook je ogen ook een beetje vakantie krijgen, is een zonnebril perfect. Deze prachtige zonnebril van Even & Odd zorgt ervoor dat je ogen genoeg rust krijgen en niet tegen de zon in hoeven te knijpen. De rubberen slippertjes van Havaianas zijn leuk en ze kunnen nat worden! Hoe multifunctioneel?! Met deze items ben jij zeker klaar voor een heerlijke zonnige vakantie! Welke musthaves neem jij mee op vakantie? Laat het ons weten via FaceBook

 

maandag 15 juli 2013
Esther
Musthaves voor in je koffer, short, bikini, strohoed