Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Strandkleding voor deze zomer: dé jumpsuit!

 

Op het gebied van strandkleding is de jumpsuit razend snel populair geworden. In grote getale zien we ze binnenstromen op de Nederlandse webshops. In alle soorten, maten en patrone, zowel voor dames als voor meisjes. Het is de ideale outfit om over je bikini of badpak aan te doen en het is ook nog eens een ademende stof. Dus zweten zit er deze zomer niet.

 

Jumpsuits zijn ontworpen als ‘strand kleding’, maar we zien ze ook steeds meer in andere stoffen voorbij. Dit zodat je ze ook aan kan naar een bruiloft, feest of sollicitatiegesprek. Door een jumpsuit aan te trekken kan je heel wat stopmiddagen besparen, want met de juiste accessoires kan je veel verschillende looks maken en vergeet je bijna dat je hem alleen maar op het strand wilde dragen.

 

Elk figuur een andere jumpsuit

Er zijn zoveel verschillende vrouwen, wat betekend dat er ook veel verschillende lichamen zijn. Ieder lichaam is uniek, maar toch wordt je vaak in een bepaald ‘hokje’ gezet. Zo heb je het rechte figuur, de peervorm en het appelfiguur als voorbeeld. Zo is er voor elk figuur een jumpsuit die op je lijf geschreven is en jouw vormen het mooist laten uitkomen. 

 

                     

Vind de juiste maat

Onze eerste tip die we gaan geven is dat je eerlijk en nauwkeurig bent tegenover jezelf over je maat, wat misschien wel confronterend kan zijn. Je denkt misschien nog dat je een L hebt, maar je bent in tussentijd een maat XL geworden. Maat L zou jou nog wel passen, maar XL staat misschien net iets leuker, de stof valt mooier om je lichaam en het model valt net iets mooier. Dit is geen ramp, jij moet doen waar jij je prettig bij voelt. En wat we al zeiden: Elk lichaam is uniek op haar manier. Als je eenmaal hebt ontdekt welke maat jij echt hebt, vind jij de juiste jumpsuit voor jouw unieke lichaam.

 

                    

Hoe draag je een jumpsuit?

Nu je de juiste maat gevonden hebt, zijn er nog een aantal dingen die belangrijk zijn om op te letten bij het kopen van een jumpsuit. Bijvoorbeeld, bestel 2 verschillende maten, zodat je lekker kan passen en kunt kijken welke beter en mooier valt. Dan retourneer je daarna degene die niet past of niet lekker zit. Kijk goed of hij nergens té strak zit en of je er lekker en flexibel in kunt bewegen. Let er ook op dat de naadjes en elastiek tussen de top/blouse goed zit. Deze hoort op je heupen te vallen en doorgaans hoort de bovenkant van de jumpsuit een beetje te bloezen. De top valt dus iets boller en hoort niet strak naar beneden te trekken. Bij je heupen hoort hij goed aan te sluiten en zit hij vaak iets strakker, zo krijg je het broek effect en valt de jumpsuit niet naar beneden.

 

                    

Heerlijk over bikini of badpak

Een jumpsuit zit heerlijk over een bikini of badpak. Thuis trek je hem in een vloek en een zucht aan over je zwemkleding en heb je meteen een heerlijk luchtige zomerse outfit. Er zijn genoeg stofjes en vrolijke printen en verschillende modellen waar uit gekozen kan worden. Zonnebril op je neus, zonnehoed op je hoofd en klaar voor de zon!

dinsdag 31 mei 2022
Lizz