Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Strandfestival ZAND, een groot succes!

Het strandfestival was een echt festival van Nederlandse bodem! Ja, het regende eventjes, maar dat kan nou eenmaal bij een Nederlands openlucht festival en dat mag zeker niet de pret drukken, want wat was het gezellig vorige week zaterdag! De winnaars van de kaartjes en zwembadplekken hebben het ook onwijs naar hun zin gehad.

 

Eveline was de winnares van twee kaartjes met zwembadplekken en heeft genoten. Ze stuurde ons een sfeerimpressie....

 

 

De winaars van de zwembadplekken waren ook erg enthousiast. Om zo dichtbij jouw favoriete artiest te staan en om even lekker te kunnen afkoelen van al dat dansen en zingen, was dit echt ‘a place to be’. De regen zorgde ook voor afkoeling, sommigen verlieten het terrein eerder dan verwacht, maar voor sommigen konden dit de pret niet drukken, die maakten wel een regendansje terwijl Guus Meeuwis en Gers Pardoel aan het zingen waren.

 

Strandfestival ZAND, een groot succes

Daniëlle: "Het was supergaaf"

 

Een groot compliment voor de organisatie van dit gweldige festival, Het vergt nogal wat bloed, zweet en tranen zo'n prachtig meerdaags festival tot zo'n succes te maken. Wij van Zwemkleding.nl vonden natuurlijk het zwembad prachtig! Met een heerlijke cocktail genieten van de topartiesten. Ook zijn er omplimenten voor het rolstoelpodium. Veel rolstoelgebonden bezoekers konden het podium veel beter zien dan twee jaar geleden en konden extra genieten van de optredens! Daarnaast waren de uitgedeelde handdoekjes erg in trek. Mensen konden er heerlijk op liggen, terwijl ze aan het genieten waren van het prachtige muziek.


We hoorden ook mooie geluiden van de festivalgangers over de artiesten. Velen vonden het mooi dat de echte topartiesten elk jaar weer terug kwamen, zoals BLOF en Guus Meeuwis. Zij kunnen de sfeer zo goed maken en het is elk jaar weer een genot om naar hun te kijken en te luisteren.


Wij hopen dat jullie er ook erg van hebben genoten en dat wij jullie allemaal volgend jaar op 22 en op 23 augustus weer mogen verwelkomen op Strandfestival ZAND! 
 

 

Tot volgend jaar!

 

 

zondag 1 september 2013
Claudia
Strandfestival ZAND, topartiesten, zwembad