Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Strak in je bikini met Vichy Skintraining

Nadert jouw vakantie ook zo snel, maar ben je nog niet tevreden over je lichaam. Oftewel wil je eigenlijk je vel wat strakker hebben? Bij Vichy hebben ze een speciale app gemaakt om je er goed uit te laten zien in bikini of badpak natuurlijk!

 

 

Op je Iphone of je iPad kun je een programma samenstellen waarbij je de zones van je lichaam behandeld die jij belangrijk vindt. Middels voorbeelden van massages, oefeningen en video's kun je zorgen voor een strak bikinilichaam. Er zijn zelfs oefeningen die je kan doen die de werking van anti-cellulite producten versterken. Je kunt speciaal kiezen voor video's per deelgebied.

 

Je kunt kiezen uit oefeningen om te zorgen voor een:

► strakkere en gespierdere buik
► stevigere buste
► stevigere dijen en billen
► betere rughouding
 

Wie wil dat nu niet? Met deze app heb je gewoon je eigen personal trainer en kun je ervoor zorgen dat je net wat strakker in je vel zit op het moment dat je in je bikini heerlijk in het zonnetje wilt liggen.

 

Ook het gezicht wordt niet vergeten. Begin je wat rimpels te vertonen rondom je ogen, dan zijn er speciale "massage" technieken. Evenals massages voor je lippen, jukbeenderen en hals. Dus verwen je zelf heerlijk met deze gratis app; Vichy Skintraining

 

vrijdag 27 mei 2011
Claudia
Bikini