Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Stippen en strepen

Printjes: je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, want bikini’s zijn er in allerlei verschillende designs. Verschillende printen zijn namelijk super leuk en maken elke bikini uniek! Vandaag staan de stippen en strepen in de spotlight, want die blijven toch wel erg leuk!
 

Stippen

Een print met stippen is ontzettend mooi en ook nog eens heel erg vrolijk. Perfect  voor de zomer dus! Je hebt een heleboel mogelijkheden: je kunt kiezen voor een aantal grote stippen of voor een heleboel kleine stipjes.. en alles hier tussenin! Dan heb je natuurlijk ook nog verschillende modellen bikini’s, dus kun je met één print veel verschillende looks creëren. Een triangel bikini met stippen heeft een stoere uitstraling. Je kunt ook gaan voor een mooie bandeau bikini met allemaal kleine stipjes, dit geeft je strandlook een elegante touch. Of voor een voller decolleté met een push-up bikini met de polka dot of strepen.
 
 

Strepen

Ook bikini’s met streepjes zijn erg stijlvol. Horizontale of verticale strepen, brede of smalle strepen, allemaal even leuk! De bikini met wit-blauwe strepen past helemaal in de trendy marinelook die we ook in de badmode van 2015 weer veel zien, zoals in de afbeelding hieronder. Met een bikini met streepjes zit je dus altijd goed en ben je helemaal hip. Voor de strepen geldt hetzelfde als voor de stippen. Combineer je ze met een stoer model krijg je een stoere look, combineer je ze met een lief of chique model krijg je weer een hele andere uitstraling!
 
 
Wil jij ook een bikini met de leukste stippen of strepen? Bekijk dan hieronder de mooiste items die wij voor jou hebben geselecteerd, of ga naar de categorie bikini en zoek de bikini die het beste bij jou past! 
 
 
woensdag 28 januari 2015
Jinke
stippen, strepen, bikini