Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Stijlkeuze: badpak of bikini?

Let it sunshine! Héérlijk dat zomerweer! Het zonnetje schijnt en iedereen lijkt direct gelukkiger, vrolijker en minder gespannen. Dat kan natuurijk ook te maken hebben met het feit dat het zomervakantie is! En dat betekent: lekker op vakantie, of heerlijk thuis genieten van het heerlijke weer. In Nederland zitten we goed, want met dit weer kan ik maar aan twee dingen denken: zwemmen en zonnen! 

 

Ik heb alweer flink geshopt deze vakantie. Toch begon ik tijdens het kijken naar bikini's enorm te twijfelen... Is een badpak niet echt iets voor mij? Of ben ik daar toch nog een beetje te jong voor? Toen wist ik het: een sexy badpak! Heel erg stylish, want ze zijn weer helemaal terug! Een diep ingesneden decolleté of een stapless model, en natuurlijk met een hele gave print: het badpak is HOT

 

 

Het enige nadeel aan het dragen van een badpak is dat je op je buik niet erg bruin wordt. Dat is bij een bikini natuurlijk weer wel het geval. En het is natuurlijk ook nog een beetje wennen: we hebben zó veel jaren geleerd dat badpakken alleen geschikt waren voor vrouwen boven de 40. En heus dilemma... Wat kies jij deze zomer? Ga jij ook eens voor iets gewaagds en kies je met mij voor een badpak? Of hou je het toch bij de vertrouwde, en natuurlijk heel erg fashionable bikini? We horen graag waar we jou deze zomer in kunnen spotten! 

 

 

dinsdag 22 juli 2014
Esther
Badpak, bikini, badmode 2014, zomer, vakantie