Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Stay Hydrated!

 

De zomer staat weer voor de deur en dat betekend dat jij je goed moet hydrateren met het warme weer. Wij hebben voor jou een aantal tips op een rijtje gezet.

 

Drink genoeg water

Het is erg belangrijk dat je genoeg water drinkt tijdens het warme weer. Omdat het juist zo warm is, ga je zweten en verlies je vocht. Als je dit niet bijvult met water kun je een zonnesteek oplopen. Water zorgt er voor dat je huid gehydrateerd blijft. Daarnaast is water natuurlijk ook gezond voor de lijn, waardoor je er ook nog eens van kunt afvallen. Is water niet helemaal jou ding? Doe er dan een scheutje limonade bij of een citroenschijfje voor een frisse smaak.

 

Maskertjes

Het is aan te raden om met warme temperaturen één keer in de week een maskertje aan te brengen. Er zijn genoeg hydraterende maskertjes te vinden. Ze zitten vol met antioxidanten en Vitamine A, B en C die de natuurlijke veroudering tegen gaat. Ook zitten ze vol calcium, magnesium, mineralen en ijzer en hebben ze een voedend en herstellend effect op je huid. Je huid voelt weer schoon en zacht aan. Super gezond en zacht voor je huid dus.

 

                               

Lippen

De lippen worden vaak vergeten, maar het is wel belangrijk om ze goed te verzorgen. Je lippen kunnen namelijk ook verbranden en dat is geen pretje. Als je lippen verbrand zijn, voelt ze in eerste instantie wat gevoelig aan. De kleur wordt dan een beetje roodachtig. Mochten ze nu heel erg verbrand zijn, dan kunnen er zelfs blaren ontstaan. Het kunnen grote blaren worden, maar soms blijft het ook gewoon bij kleine blaartjes. Gebruik daarom een lippenbalsem met een SPF, want dan kun je de lippenbalsem voordat je gaat zonnen opdoen, maar ook meteen erna weer opdoen.

 

                              

 

Huidverzorging

Smeren, smeren en nog eens smeren! Smeer je huid altijd goed in met een SPF in de zomer. De zon is al schadelijk genoeg, dus probeer je huid zo veel mogelijk te herstellen met het gebruik van goede producten. Nadat je de hele dag in de zon hebt gezeten, spoel je je lekker af onder de douche. Daarna doe je voor dat je naar bed gaat heerlijk verkoelende Aftersun op, want onthoud: en huid hersteld met de juiste producten.

dinsdag 21 juni 2022
Lizz