Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Stars & Stripes

Amerika is, ook wat fashion betreft, een van de meest belangrijke landen in de wereld. De trends die daar gezet worden, vliegen in no time over op Europa en de rest van de wereld. New york is dé fashion city van de wereld (denk even aan de New York Fashion Week die net afgelopen is). Dat de Verenigde Staten zo belangrijk zijn op het gebied van mode, zien we terug ín de mode: de Amerikaanse stars & stripes.

 

Voor iedereen die houdt van de taal, de individualistische cultuur en het absolute democtratisisme of voor iedereen die de print gewoon heel erg leuk vindt! De prints zijn te vinden in allerlei soorten, maten, vormen en kleuren. Voor letterlijk iedereen. Van de allerkleinsten tot de allergrootsten. Kijk, kies en laat ons even weten wat jouw favoriet is!

 

 

De stoere broek helemaal links op de afbeelding is speciaal voor hele stoere jongens. Het schattige badpakje en het blauwe zwembroekje hiernaast zijn voor de allerkleinsten. De zwembroek is voor mannen die dat kleine beetje extra willen en durven, mannen met lef dus! En voor vrouwen en meiden die willen stralen op het strand zijn er natuurlijk de o zo leuke bikini’s.

 

 

zondag 24 februari 2013
Esther
Amerikaanse vlag, stoer, voor iedereen